- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Hello.
A Mint 22-es verzio mikorra varhato? -
savior
őstag
Helló.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az újitás a 20as Mint-ben?
Van valami lényegi vátozás?
Meg van 1-2 játék (Path of Exile, Black Desert online) amivel játszani szoktam, és ezek esetleg jól futnának e Linux alatt, illetve jobban futnak e, mint a 19-es Mint-el? (gépem az adatlapomon)
Köszi. -
savior
őstag
Helló.
Azt lehet már tudni, hogy a 20as Linux Mintben milyen újdonságok lesznek a 19.3hoz képest? -
savior
őstag
Olyan problémám lenne, hogy a torrentek és a zenék másik hdd-n vannak. Minden újraindítás után újból meg kell adni a helyüket a programokban, mert nem találják őket. Mit kellene beállítani és hogyan?
-
savior
őstag
Helló.
Ha az Albion online-al szeretnék játszani, akkor érdemes valamilyen videókártya drivert felrakni(és ha igen melyiket)?
Jó lenne, ha minél jobban futna.
Vagy elég az, amit alapból feltesz a telepítő?
AMD RX460 4GB videókártyám van, és ha jól tudom a Linux-os Albion az OpenGL-es. -
savior
őstag
Helló.
Ti milyen böngészőt ajánlotok az oprendszer alatt? -
savior
őstag
Hello.
Most raktam fel a legujabb Linux Mint Xfce verziot es olyan problemam lenne, hogy a Google Chromium jelszot ker a kulcstartohoz minden inditasnal. Hiaba nem adok meg semmit, akkor is keri. Hogy lehetne ezt kikapcsolni? -
savior
őstag
Feltelepítettem a 17.2-t. cinnamonal. Most már én is ezt használom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest