- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Jó kérdés. Fiatalabb nő, szerintem 90% telefon nyomkodás, 10% laptop, amin néha koreai sorozatokat néz. Talán nem élet-halál kérdése. Az előbb kipróbáltam, 720p-s youtube videót is még lejátszott úgy teljes képernyőn, hogy nem dobott el frame-eket. A 720p 60Hz az már akadozott. Türelmes embernek még jó lehet.

-
Csupingo
veterán
Az a kevés régi tudásom is megkopott, ezért elég bizonytalan voltam. Inkább olvasgattam közben, ott meg ilyen régi programok jöttem szembe.
De amúgy mindegyik működött elsőre hibátlanul. Legközelebb akkor majd kérdezek, köszi! Én is régóta szemezek linux-szal, csak nehezem veszem rá magam, de szerintem a közeljövőben telepítek egyet magamnak is. -
Csupingo
veterán
Ha jól látom, gyárilag egymagos celeron 560 volt a gépben, de szerintem ezt cserélhették, mert az oprendszer core2duo t5450-et ír. Egy nem hozzáértő női kollégának lesz, kicsit nyersebb linuxtól már megijedne szerintem. Én nem szeretnék többet szenvedni ezzel, de egy ssd-vel és több memóriával biztos lenne olyan linux, ami repülne rajt.
Azért használtam az Unetbootin-t, mert én 25 éve láttam utoljára linuxot, ezért inkább leírásokat követtem, gondolom az meg kicsit régi volt.
Amúgy simán, egyszerűen csinált egy bootolható pen-t, nem volt vele gond. -
Csupingo
veterán
Sziasztok!
Csak kezdőknek, érdeklődőknek egy kis tapasztalat. Sikerült új mint cinnamon-t telepíteni egy kb. 18 éves, 2 magos, 2 GB rammal rendelkező hdd-s laptopra. Unetbootin-t használtam a pen-hez és mivel csak legacy bios van ezen a gépen, ezért követnem kellett ezt a leírást is, mert nélküle telepítés után nem tudott boot-olni a gép. Jót akartam a tulajnak, hogy talán ez a linux szépen fog futni, de sajnos használhatatlanul lassú. Valakinek van tapasztalata, hogy ilyen gyenge gépnél egy xfce, vagy mate határozottan gyorsabb lenne, vagy kár próbálkozni? Amúgy egy win 7 egész használható rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SONY LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Építő/felújító topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest