Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Kipróbálnám az új linux mint cinnamon prémiumot live módban ,de bejelenkezéshez felhasználónév és jelszót kér?Mit írjak be oda ,hogy ki tudjam próbálni?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok ! Most szeretném felrakni a mint xfce helyére a mint cinnamont ,de ezt írja ki mikor a kijelölt patricióra akarom telepíteni
incs gyökér-fájlrendszer megadva a patrició menüben adj meg egyet.Itt nem igazán tudom mit kell csinálni .Kösz előre is a segítséget ! -
Imi1981
veterán
De azt választottam telepítésnél ,h mellé telepítse.Akkor nem egy patríción van?Bocs ha hülyeséget írok csak a c-n kívűl még három patricíóm van ,abból kettő üres harmadikon meg csak filmegk,zenék stb van ,a lényeg h egyiken sincs rendszer.Vagy a linuxé nem látható win alatt?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Nemrég raktam fel a linux mint xfca-t win 8 mellé(teleoítéskor azt választottam ).Az lenne a kérdésem ha le akarom cserélni mint cinnamon-ra akkor ,hogy tudom azt megtenni, hogy csak a linux xfca-t törölje és a win 8-at érintetlenül hagyja ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

incs gyökér-fájlrendszer megadva a patrició menüben adj meg egyet.Itt nem igazán tudom mit kell csinálni .Kösz előre is a segítséget !
Rowon