- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
Laptop :
Hálózati kártya Ralink RT3090 802.11n WiFi Adapter (192.168.0.173)
Kisgép.
d-linkdvva 111
Ezek a hálókártyák.
linux verziók:
Linux Mint ciamon, Linux Mint KDE, Ubuntu 13 32 bit, Kubuntu 32, 64 bit Mindkettő KDE. Mageia linuxot most készülök kipróbálni.
Minden linux verzió a legfrissebb, mindegyiket lefrissítettem. -
<>jana<>
senior tag
Minden gépen wi-fin keresztül használom a netet, még nem próbáltam kábelről. Szedtem le torrentel a külömböző linuxokat ott vettem pszre a sebesség csökkenést. Több ruterem is van, 2 d-link egy TPLink. Mind a három ugyan ezt produkálja. Kb 5-10 perc után kezdi el. Én az energia gazdálkodás környékén kutakodtam volna, de nem túl böséges a beállítási választék linuxban sajnos. Egyetlen nalkalommal sem jött vissza a sebesség, csak ujra indítással.A gépem egy Lenovo G570 2 magos intel proci 2 giga ram. A másik gép egy régebbi Dell asztali gép Sima p4 proci 2 giga ram. Egy usb-s wi-fi kártyával. Az is d-linkes a tipusokat megnézem és leírom. Milyen infora lenne még szükséged?
-
<>jana<>
senior tag
Üdv mindenkinek! Lenne egy apró problámám . Adsl netem van, és routeren keresztül osztom meg 3 gép között. Két windows és egy linux. A linuxos gépen azt vettem észre, hogy bekapcsolás után rövid idővel vissza esik az internet sebbessége. Általában 800-900 k között jön le bármi amit letöltök.Linux alatt ez leesik 45-55 kb/s ra. Windowsos gépeken minden rendben van. Több gépre is telepítettem linuxot, több routerrel kipróbáltam, az eredmény mindég ugyan az. Linux beállítások között lehet a hiba.
Kipróbáltam : Linux Mint , Mint KDE, Ubuntu, Kubuntu,
Több Hálókártyával is. Ha van valami ötletetek hol kutakodjak tovább, azt megköszönném. Szeretném a saját gépemen megtartani a Mint KDE változatát, de így nem tudom használni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged