- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
Laptop :
Hálózati kártya Ralink RT3090 802.11n WiFi Adapter (192.168.0.173)
Kisgép.
d-linkdvva 111
Ezek a hálókártyák.
linux verziók:
Linux Mint ciamon, Linux Mint KDE, Ubuntu 13 32 bit, Kubuntu 32, 64 bit Mindkettő KDE. Mageia linuxot most készülök kipróbálni.
Minden linux verzió a legfrissebb, mindegyiket lefrissítettem. -
<>jana<>
senior tag
Minden gépen wi-fin keresztül használom a netet, még nem próbáltam kábelről. Szedtem le torrentel a külömböző linuxokat ott vettem pszre a sebesség csökkenést. Több ruterem is van, 2 d-link egy TPLink. Mind a három ugyan ezt produkálja. Kb 5-10 perc után kezdi el. Én az energia gazdálkodás környékén kutakodtam volna, de nem túl böséges a beállítási választék linuxban sajnos. Egyetlen nalkalommal sem jött vissza a sebesség, csak ujra indítással.A gépem egy Lenovo G570 2 magos intel proci 2 giga ram. A másik gép egy régebbi Dell asztali gép Sima p4 proci 2 giga ram. Egy usb-s wi-fi kártyával. Az is d-linkes a tipusokat megnézem és leírom. Milyen infora lenne még szükséged?
-
<>jana<>
senior tag
Üdv mindenkinek! Lenne egy apró problámám . Adsl netem van, és routeren keresztül osztom meg 3 gép között. Két windows és egy linux. A linuxos gépen azt vettem észre, hogy bekapcsolás után rövid idővel vissza esik az internet sebbessége. Általában 800-900 k között jön le bármi amit letöltök.Linux alatt ez leesik 45-55 kb/s ra. Windowsos gépeken minden rendben van. Több gépre is telepítettem linuxot, több routerrel kipróbáltam, az eredmény mindég ugyan az. Linux beállítások között lehet a hiba.
Kipróbáltam : Linux Mint , Mint KDE, Ubuntu, Kubuntu,
Több Hálókártyával is. Ha van valami ötletetek hol kutakodjak tovább, azt megköszönném. Szeretném a saját gépemen megtartani a Mint KDE változatát, de így nem tudom használni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest