- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
lev258 #10229 üzenetére
Szia,
volt itthon még egy mint 13 maya CD-m így hirtelen azt raktam be és néztem meg. Van ugye keyboard shortcuts menü ott próbáltam, de sajnos nem reagált semmit a makro billentyűk lenyomására. Illetve az egéren található vissza/előre gombok se működtek.
Szóval mit lehetne még megpróbálni?
(gondolom az egér egy újabb verzióval már megoldódna) -
paatrick
őstag
Sziasztok,
újra itt vagyok, egyelőre nem telepítettem még az xfce változatot, mert szeretnék mindent körbejárni hogy minden működik-e amit majd szeretnék.
Szóval most egy "Hama urage exodus macro" billentyűzetet használok annak is az oldalsó makrógombjait elég gyakran. Ehhez ugye külön driver kellett. Nézegettem a Hama oldalán de ott csak windows driverek vannak letölthetőek.
Google semmi értelmes találatot nem dobott linux driverre.
A kérdés hogy ez hogy működik, fel tudom valahogy telepíteni a wines drivert, vagy van valami külön linuxos driver hely amit nem ismerek és esetleg ott már valaki írt ehhez a billhez drivert? Nyilván a betűk-számok része így is működne, de én pont a markobillentyűk miatt vettem ilyet. -
paatrick
őstag
válasz
ubyegon2 #10174 üzenetére
Megnéztem mielőtt írtam ide de nem találtam erre a kérdésre választ.
Az "Mik azok a kiadások, változatok és verziók?" részben nincs semmi csak egy felsorolás.
A "Linux Mint 17.x és 18.x LTS telepítése" ahol gondolnám hogy lenne leírás hogy melyiket telepítsd mire, "az oldal nem elérhető".
A felhasználói kézikönyvben lévő leírások se segítettek sokat:
"A Linux Mint MATE Edition az intuitív és elegáns MATE asztali környezetet használja."
"A Linux Mint Xfce Edition az egyszerű és kis gépigényű Xfce asztali környezetet használja"Persze lehet hogy van benne nem néztem át mindent csak átfutottam
De kb azt szerettem volna hogy
- ez ennyit fogyaszt, ennyi ramot eszik
- ebben csillivilli animáció van, a másikban meg nincs
stbKöszönöm a segítségeket majd akkor kipróbálom a 32bites xfce változatot.
-
paatrick
őstag
Sziasztok.
Tudom ez most nagyon bamba kérdés lesz de mi a különbség a Cinnamon, Mate, Xfce között? Sehol nem találtam értelmesen leírva, csak hogy ez erre épül a másik meg arra. Most váltanék majd Mint-re (win7-ről) és nem tudom melyiket kéne felrakni? Eddig amit kihámoztam aszerint Xfce a legegyszerűbb és legkisebb erőforrás igényű?
Gépem:
Intel Core2Duo E4500 2,2 Ghz
2 GB ram
fullhd felbontásban lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged