- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem lesz a közelében Win, ha valamit vinnem kell akkor neten küldöm vagy pendrive, azok meg úgy is fat32 vagy exfat rendszerűek.
Winnél is illene külön partícióra rakni a rendszert, én sose tettem. Külön hardveren volt inkább.Régen szervervinyókon volt a rendszer és más vinyókon a fájlok. Ma meg egy 64 Gigás őskövület SLC SSD-n van a rendszer és egy fiatalabb 240 Gigáson a fájlok. Nem tervezek változtatni a felálláson, a 64 Gigás SSD-n lesz telibe a rendszerpartíció és azon csak a rendszer van. Esetleg ideiglenes dolgok letöltve, de ha azok elhullanak egy véletlen gond miatt nem probléma.
Bár gondolkoztam rajta, hogy átköltözök a 240-es SSD-re és a 64-est dobom a szekrénybe, mert gyorsabb lenne. Akkor viszont particionálni kell mindenképp, mert közös hardverre kerülnek a fájlok és a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest