Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz J.C.G. #9177 üzenetére

Most esett le, amikor először láttam olyan deja vu érzésem volt, akkor ezért! Mert nekem még ez soha nem volt, pedig számtalan KDE-s disztrót látott már ez a desktop. :)

(#9178) Frawly

Cinmanót tessék illő módon temetni, sokáig használtad, szeretted :DDD

:R Nagyszerű ötlet valóban! emiatt már gondolkodom is rajta ezerrel:

KDE kompozitor kikapcsolása, ha ki volt kapcsolva, akkor bekapcsolása, az ott lévő opciók végigpróbálgatása.

Fentiek nagyon csalogatónak tűnnek a Cinnamonos verzióval szemben, mert azt is raktam fel egy tök újat a fél napos hangeszköz eltűnése miatt (ezt valahogy én nyírtam ki) igaz nem kellett, mert csak visszajött a hangeszköz, valószínűleg lusta voltam újraindítani variálás közben. :-)
    Most már értem, miért emlegetted mindig, hogy a Cinnamonban nincs kompozitor. :D (persze van, de nem kell állítgatni)
    Az a helyzet, hogy a két felrakott verzió közül az egyik tényleg tökéletesen out of box-ként működött és mint említettem, 15 MB volt a felállt rendszer memózabálása között a különbség.

Ettől függetlenül köszi a tippet, valamikor neki akarok állni amúgy is a vdpau, vaapi mesa próbálgatásának.
    Látom nálad is elég nyűgös ez a KDE használat, sok sikert az újratelepítés utáni beállítgatásokhoz! Minek is használna valaki Cinnamont, ha azt csak fel kell rakni és működik. :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés