- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most esett le, amikor először láttam olyan deja vu érzésem volt, akkor ezért! Mert nekem még ez soha nem volt, pedig számtalan KDE-s disztrót látott már ez a desktop.
(#9178) Frawly
Cinmanót tessék illő módon temetni, sokáig használtad, szeretted
Nagyszerű ötlet valóban! emiatt már gondolkodom is rajta ezerrel:
KDE kompozitor kikapcsolása, ha ki volt kapcsolva, akkor bekapcsolása, az ott lévő opciók végigpróbálgatása.
Fentiek nagyon csalogatónak tűnnek a Cinnamonos verzióval szemben, mert azt is raktam fel egy tök újat a fél napos hangeszköz eltűnése miatt (ezt valahogy én nyírtam ki) igaz nem kellett, mert csak visszajött a hangeszköz, valószínűleg lusta voltam újraindítani variálás közben. :-)
Most már értem, miért emlegetted mindig, hogy a Cinnamonban nincs kompozitor.(persze van, de nem kell állítgatni)
Az a helyzet, hogy a két felrakott verzió közül az egyik tényleg tökéletesen out of box-ként működött és mint említettem, 15 MB volt a felállt rendszer memózabálása között a különbség.Ettől függetlenül köszi a tippet, valamikor neki akarok állni amúgy is a vdpau, vaapi mesa próbálgatásának.
Látom nálad is elég nyűgös ez a KDE használat, sok sikert az újratelepítés utáni beállítgatásokhoz! Minek is használna valaki Cinnamont, ha azt csak fel kell rakni és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Androidos fejegységek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged