- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
ubyegon2 #7698 üzenetére
Bevallom őszintén (így 40 évesen), hogy nem nagyon astam bele magam a témába de mindig is nagyon tetszett, a panacssorozás, már nagyon nem megy. Itthon csak nyugalmat akartam az asszonytól meg a szülők is fárasztottak, ezért meguntam, hogy néha amikor gép elé ülnek a frissítés miatt, megáll az élet. Felettem mindenkinek Mint-et természetesen, mindent törölve előtte és azóta nem nyagatt senki. Természetesen pár barát is látta ezeket a dolgokat, akik nagy "guruk" és megtetszett nekik, mondtam, hogy sokat nem tudok mondani a témában, próbálják ki. Na nekik lettek problémák, mert amikor már minden jól működne, akkor egy kis probléma esetén lusták kérdezni, ha meg kapnak választ, akkor nincs kedvük próbálkozni és törölnek.
Ilyenkor szoktam megkérdezni, hogy anno mennyit szívtak egy XP telepítés és driver vadászattal? Olyankor csak sűrű pislogás van de ezt már rájuk hagyom. Itthon már csak a gyereknek van Win10, ő meg azt ront el rajta, amit akar. Az ő generációja már csak sima működést akar, nem érdekli hogyan, csak működjön... nem fognak gépet összeállítani soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest