Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nekem is a legjobban tetszik,bár a Manjaro is nagyon bejött,a többi nem annyira.Nekem óriási pozitívum a sok kisebb között,hogy egyéni,kalibrált színprofilt is tudok hozzá adni,így nem pihen egy pendrive-on 5ezerért a kalibrációs fájl,ez szinte egyetlen más disztróban sem volt megoldható környezettől függetlenül.Plusz minden megvan itt meg a neten amit akarok,persze az Arch disztrók is nagyon jók ebben,de ez is.
-
Foose
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem,az sda2 a xubihoz lett csatolva anno. De ugye külön van,ergo elérhető jelenleg is Mint-ról,gondolom ha törlöm az sda1-ről a Xubit,akkor is hozzá tudok majd férni....?! A képen az sda1 a xubuntu. Nem értem
Akkor most nekem ugye sda7 a Mint... De ha sda-ra telepítek GRUB-ot,akkor az hogy??
Most sda1-en van a grub. Jajaja,sda az egész vinyó,szóval ha arra telepítek terminálból,akkor működnie kell... A Xubit ha pucolom,felszabadul ugye a 35GB-os partíció,azt hogy tudom visszacsatolni a home-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor most nekem ugye sda7 a Mint... De ha sda-ra telepítek GRUB-ot,akkor az hogy??
Most sda1-en van a grub. Jajaja,sda az egész vinyó,szóval ha arra telepítek terminálból,akkor működnie kell... A Xubit ha pucolom,felszabadul ugye a 35GB-os partíció,azt hogy tudom visszacsatolni a home-hoz?
Rowon