Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Nekem megvan ez a könyv, alapozásnak nem rossz, de nem árt figyelembe venni, hogy ez 2005-ös kiadás, jó néhány dolog eléggé elavult / érvénytelen már, főleg az ezeréves GUI-s illusztrációk. Én nem sok értelmét látom megvásárolni, mikor tele a net jobbnál jobb dokumentációkkal.
-
oncsi
őstag
Köszi. KB ilyesmi kell. Ajándékba vettünk egy gépet, és Kap rá egy Mint-et.
Syl
Értem én, de akinek lesz, még nem látott Linux-ot. Jó lenne valami kifejezetten célirányos Mint-es könyv. Nem valószínű, hogy a közeljövőben terminállal fog bajlódni, de hátha. Nejem sem tudja mi az a terminál, de ettől még használja a gépet.
Addig volt csak ellenérzése a Linux-al szemben, amíg el nem mondtam neki, hogy már pár éve a telefonján is az van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1
- Gitáros topic
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autós topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Addig volt csak ellenérzése a Linux-al szemben, amíg el nem mondtam neki, hogy már pár éve a telefonján is az van.
Rowon