Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Köszi, az ilyenek mindig hasznosak!
Jó részük ismerős, Archwiki Intel és Firefox aloldalát is olvasgattam, de igazából pont az Intel IGP az, ami alapból jól működik, épp ezért is néztem meg a Siductionnal is, mert az egy szűz install, a Linux Minten meg már ezer kört futottam az nVidia miatt, de mindig ugyanaz történik, lefagy a kép, sokszor már a terminál megnyitása után és jön a recovery konzolos nVidia lepucolás. Ugyanezt megcsinálta Manjaro és más disztrókkal is. Hardveres baja nem lehet a dVGA-nak, mivel féléve azt használta a rendszer, az Intelt nem is látta a hülye BIOS tiltás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó részük ismerős, Archwiki Intel és Firefox aloldalát is olvasgattam, de igazából pont az Intel IGP az, ami alapból jól működik, épp ezért is néztem meg a Siductionnal is, mert az egy szűz install, a Linux Minten meg már ezer kört futottam az nVidia miatt, de mindig ugyanaz történik, lefagy a kép, sokszor már a terminál megnyitása után és jön a recovery konzolos nVidia lepucolás. Ugyanezt megcsinálta Manjaro és más disztrókkal is. Hardveres baja nem lehet a dVGA-nak, mivel féléve azt használta a rendszer, az Intelt nem is látta a hülye BIOS tiltás miatt.
Rowon