- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
growler #15183 üzenetére
Azt nézd meg, amit #15177-ben írtam, hogy a /etc/sysconfig/btrfsmaintenance fájlban a BTRFS_TRIM_PERIOD értéke mire van állítva? Ha "none", akkor maga a trim nem fut le, csak a többi (balance, scrub, defrag...).
Most látom, hogy a BTRFS_DEFRAG_PERIOD értéke is "none" alapértelmezetten, tehát ez sem fut le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1
- HDMI topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Formula-1 humoros
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest