Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: 2025, zárás
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
#1381: ubyegon2, köszi! Meglesem ezt is b-tervnek.
Mint 16 vs Mint 17: elgondolkodtam rajta, sajnos most nincs sok időm, hogy olvasgassak utána, talán 1 hónap múlva. Nem tudom, hogy milyen nyavajával járhat a frissítés: WinXP, GRUB update, torrent-ek, NAS, stb.bob.zxr: köszi neked is!
A csomagkezelőben ezt a verziót találtam: 37.0.2062.3-1 Vagy repo-t kéne állítanom a 36-os bétához? -
Azt gondoltam, hogy link címe alapján a Downgrade is benne lesz, de inkább az Up- ot írják, de amint mondottad, benne van a béta link is!
Most, hogy lassan megértettem, mire gondolsz, természetesen sunyin visszaélek a segítőkészségemmel és zaklatást is elkövetek feltehetőleg!
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nem is használok Chrome- ot!Lassan feltehetnéd a 17- et, mert a 16 lejár. és még a galád cinizmusom is jól kiütközött

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy nem is használok Chrome- ot!
Rowon