Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Örülök, hogy ezek nagy része akkor már meg van oldva. Legutóbb, mikor néztem, FF alatt nem lehetett Google keresést hozzáadni, hanem el kellett látogatni egy mintes weboldalra, onnan feltenni a keresőmodult. Nem nagy feladat, de elég sok felhasználón kifog, még youtuberek is hőbörögnek rajta.
Ugyanez a kulcstartónál. Nem azt mondtam, hogy nem lehet kikapcsolni, de nem a v1.0-ás user számára nyilvánvaló módon, vagy terminálból kell törölgetni, vagy seahorse-t elindítve kell beállítani, de ez nincs rendesen dokumentálva.
Timeshiftnél szintén nem az volt a gond, hogy volt, hanem bele lett tolva a felhasználó arcába, és igen, ahogy írod, ezt eredményezte, hogy az emberek azt hitték, hogy kötelező használni. Pont ez volt vele a fő baj.
Egyébként szerintem a Flatpak sem jobb, mint a Snap. Az nem baj, ha ezek opcionálisan elérhetők. Én nem használnám, de én Mintet és Ubuntut se használok, úgyhogy azért nem releváns. De akinek segítség, azoknak benne maradhat, csak ne default legyen rátolva mindenkire, és legyenek figyelmeztetve az emberek, hogy csak vészesetben használják, ha elérhető a tárolóban bináris csomag, akkor azt használják inkább helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Nintendo Switch 2
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Le Mans Ultimate
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon