- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezdő user értékeléssel vigyázni kell.
Vegyük a Timeshiftet példának. Keres a user egy mentő programot, talál is egy pár fejvakarósat, kezd lemondani a dologról míg nem egyszer csak rátalál a TS-re! Hoppa, magyar és könnyen érthető kezdőfelület, juhúúúú....és már nyomja is a mentést. Fasza, megvan, gyorsan megnézegeti a többi fülön mik vannak, hát nem nagyon érti mire valók ezek, de megnyugszik, a lényeg meg van!
Aztán pár hét múlva nyekken a rendszer, mert betelt a root partició, hűűűűű b+ miaszar lehet itt! Nagy nehezen rátalál a hibára, a TS telementette a particiót! Mit szűr le ebből első mérgében? Hogy de szar ez a Timeshift! Pedig ha jobban megnézi, valamelyik fülnél ott egy opció, amit ha alkalmazásba veszed a programot, akkor default bejelölődik az automata mentés egy alap intervallummal. Ha ezt az elején észreveszed, már tudod kezelni, vagy kikapcsolod vagy beállítod egy számodra optimalizált gyakoriságra és ha megfeledkezel róla, akkor is be fog ugrani, ha vészesen kezd fogyni a hely!
Szóval a kezdők sok elsőre egyszerűnek tűnő programmal felületesen bánnak és ebből később b+ lesz!
Ugye, hogy így nézve már mennyivel másabb megítélés alá esik, mi a programhiba és mi a user error!? Nem egyszer szívtam hasonlók miatt, persze mindig tudtam, hogy én vagyok a marha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest