Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Ez még mindig nem a legjobb ötlet. Először az xprop-ot pipe nélkül kéne megpróbálni, mert lehet a mögé írt grep/awk nem hoz használhatót a kimenetből, és megint az lesz, hogy az xprop a hibás. Annyi mindent nem ír azért ki, értem, hogy több infó lesz a kimenetben pipe-olós szűrés nélkül, de ki lehet bírni annak érdekében, hogy biztosan megtalálja az ember, amit keres.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Köszi!
Ezt meglesem! Csak összehozzuk ezt nekem!
Most ugyan nem fogom tudni kipróbálni, mert más OS-t dobtam fel időközben a gépre (most van idő ilyenekkel szórakozni), de amint visszatérek Mint-re meg fogom lesni!(#12319) milangfx :ne viccelj! Valamiért mindig a LibreOffice-al kezdtem el a teszteléseket és rögtön előbukott
Köszi az nmap-es súgót is és a man használata is világosabb lett így!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kés topik
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- Szemüveges topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most ugyan nem fogom tudni kipróbálni, mert más OS-t dobtam fel időközben a gépre (most van idő ilyenekkel szórakozni), de amint visszatérek Mint-re meg fogom lesni!
Köszi az nmap-es súgót is és a man használata is világosabb lett így!
Rowon