- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
-
törölt tag
válasz
lev258 #11827 üzenetére
Akkor memtest is lesz futtatva, sőt mintha a pendrive amit csináltam telepítőnek alapból is tartalmazta volna. De lehet rosszul emlékszem.
És az mitől van, hogy minden program ott marad ahol utoljára bezártam, de a FF a gép újraindítása után nem ott van hanem mindig 2 centivel feljebb?
Illetve van mikor gép újraindítás után nem az üres kezdőlap fogad, hanem az utoljára megnyitott, mint amikor összeomlik a FF, pedig nem omlott össze. Most vagy az a baja, hogy a Mint túl korán bezárja a kikapcsolásnál (kényszerített leállítás lényegében) vagy pedig valóban memóriahiba.
Ha tényleg az remélem egy kis órajel csökkentéssel megoldódik, G.Skill 1600CL9 2x4GB kit 1.5V, semmi extra. XMP profillal van az uefiben betöltve és jók a paraméterek amiket beállított magának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest