Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-mikey-
csendes tag
Azt hallottam, hogy a Mandrake-hez már portolták, bár nem tudom, mekkora sikerrel.
Egyébként tényleg jó lenne, mert az RPM-mel egyre több bajom van...
Más:
Kezdő-Linux-Usereknek (C) : Az lenne a legjobb, ha mindig lenne mellettetek vki, aki válaszol, próbáljátok meg megkérni vmelyik haverotokat, hogy ''live'' segítsen. Nekem könnyű dolgom volt, mert a koliban raktam fel az első értelmes Linuxomat és egyik szobatársam vállalta a supportot. Egy-két hét is mindenre rájön az ember magától, akkor is, ha 0-ról indul. Szóval hajrá! :)
Itt a fórummal az a baj, hogy egy problémát n-féleképpen lehet megoldani és mindenki másra esküszik - de emiatt jó linuxozni! ;P
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- Honda topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hővezető paszták
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest