Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- horzoli: Auchan házhozszállítás
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Én éltemeben linuxot nem láttam még, mikor a kezembe nyomták a debiant, hogy ezt tegyem fel. Én nem tudom mi ezen olyan bonyolult, a telepítőben lehet magyar nylevet választani, és nem kell más csak olvasni egy kicsit.
Mandrake: Hát sok embert láttam én már, mikor jön hogy ez meg ez nem megy neki, X el baja van stb, mandrakes, redhatos ok ált. Végén debiant letölteni küldjök őket, és happy mindenki mikor feltették. Spec épp ma votl vki aki szivott már egy ideje, ma feltette debiant és megy minden...
Ált ott jön ki a deb előnye, mikor egy redhatos, madrakes elkezd keresni vmi csomagot, de az istennek nincs...debian ba ez apt-get install csomag.
Debian 7cdje: Azon csak csoamgok vannak, ahhoz hogy feltedd elég az 1es cd, aról menni fog net, onnatól meg élvezd apt-get et:))
De nem akarok én senkit semmire rábeszélni, SZVSZ debian.
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest