Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3zs0
tag
Szóval te azért nem ajánlod az openSUSE-t, mert nem minimalista a telepítője, az igen, gratulálok. És ha valakinek nem arra van szüksége?! Pont ilyen a linux felhasználók többsége! Ha jól emlékszem még bambano is értetlenkedett az arch telepítőjén pár hónapja...
A zipper-el mi a baj? És milyen bug-ra gondolsz? Mert megint 0 infó nélkül ideokádsz mindent...Void: és ha vkinek nem nvidia van? pl nekem...
Kernelt sem értem, igaz csak pár hétig használtam voidot, de nekem nem volt vele baj, pedig ez alatt az idő alatt is jött frissebb kernel...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest