- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
"s töretlenül hisz abban, hogy az operációs rendszer idővel az asztali számítógépek és a notebookok piacán is meghatározó lehet. "
Szerintem én vagyok a fórumon egyedül aki annak ad(ott) hangot hogy a linux soha ne terjedjen el így. Mert ha így lesz, akkor elég nagy az esély hogy elwindózosodik, azaz tönkreteszik. (Látva ezt a mai trendekből.) Gondolom Linus nem fog örökké élni.
Ugyanakkor a windows manapság megsemmisíti az azt használók magánéletét, akik többségében erre vagy magasról tesznek mert nem tudnak róla, vagy nem érdekli őket mert tudatlanok, ignoránsak.
Így igazából nem is lehet eldönteni hogy mi lenne a jobb, mindkét opcióval veszítünk valamit. Nem is vagyok már biztos benne, hogy nincs szükség arra a bizonyos provokációnak használt "linux évére".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon nem nézném ki belőle.