Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bocsika aktív tag Köszi, de majd csak délelőtt tudom megnézni hogy felmegy-e mert le kell szedni és kiírni. 
 A desktop verziót feltettem a notebookra wubi-val hogy ne okozzon nagy gondot. Nézegettem a transmission-t, egyszerű de a célnak megfelelő. 
 A jDownloader is sikerült beizzítanom úgy hogy synaptic al telepítettem a java-t majd a jDownload.jar jobbkatt indítás java-val (mert amúgy automatikusan kitömörítette a nyavalyás)
 Downloader For X: hát a honlapja nem elérhető és a a legfrissebb verzió: April 10th 2006 os :S
 Ahogy nézegettem a [töltögető programokat] ,de messze a legokosabb itt a jDownloader. Bár vannak akik nem reklámozzák magukat a wiki-n. 
- 

bocsika aktív tag Hát nem igazán ezt keresem. 
 Ez valami olyasmi mint a samba (bár még ezzel sem foglalkoztam), tehát nyomtató és fálj-megosztást meg menedzselést meg ilyesmit tud ez ahogy láttam, de nekem csak annyi kellene hogy azon a kicsi gépen mennyen egy torrent, letöltő program (a jDownloader nagyon bejött de szétfingatja a gépet win alatt, bár nem tudom hogy miért mert csak akkor pörgeti a procit 100%on ha fel van nyitva az ablak, ha a tálcán van 20-30%-al elvan. Reménykedtem hogy linux alatt jól ellene. De ha van linuxra jobb progra int ez akkor lehet hogy váltok.) meg egy totalcommander linuxra hogy tudjam pakolgatni a cuccot, ja és vnc vel irányítható legyen távolról. (win 2000 alatt tök jól ment), ja és kezelje a wifit.
 Mindez menjen egy 333 cerkán 128mb ram társaságában.
 (Régebben úgy 2002 környékén volt ezen egy suse linux kisérletképpen de akkor még a kanyarban sem volt net a környéken, és nem tudtam sok mindent vele kezdeni (meg a root jelszót is elfelejtettem ) )
- 

bocsika aktív tag Hy A letöltőgépemre szeretnék linuxot felrakni hátha stabilabb mint a win. 
 Gép: cerka 333Mhz, 128Mb ram, 80 Gb winyó és Edimax wifi van benne mert nem akartam kábelezni arra.
 Win 2000 volt rajta amit távolról VNC-vel irányítottam. utorrent és jDonwloader futott rajta.
 Valami cd-s kivitel kellene mert öcsém kifingatta az ide-s dvd meghajtót belőle.Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), de nem tetszik neki. Állandóan kifagy valahol telepítés kozben. Nincs valami gyengébb grafikus felületes? Ami még esetleg magyarul is tud?
 ), de nem tetszik neki. Állandóan kifagy valahol telepítés kozben. Nincs valami gyengébb grafikus felületes? Ami még esetleg magyarul is tud? CPT.Pirk
 CPT.Pirk