- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melyikkel lesz kevesebb nyűgöm? Ugye szempont az is, hogy a feleségem is használja, ő meg az első hibánál pánik gombot fog nyomni.
Baráti család női és férfi tagja is általam beszerzett notebookon használ Linux Mint Cinnamont sok éve, az ember gépére még én raktam új Mint-et márciusban, amikor kinn voltam náluk a 18.03. volt még fenn, szóval nem mai telepítés. Kb a legelején volt pár kérdés, betűméret, etc. szintű, de egyébként kérdés nélkül használják mindketten évek óta. Alap média, böngészés.
Manjaro-t soha nem mernék külföldön élő barátok gépére tenni, saját 9 éves tapasztalataim legalábbis ezt dobták eddig. Egyébként bejön nekem a Manjaro, de minden gépemen trükközött eddig valamit.
Meg ugye rolling...májkimiki
Neked is különös érzéked van előásni valami rettenet próbálkozós disztrót!
Amúgy dekoratív nagyon. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mindkettő egyformán könnyen kezelhető. De a Manjaro rolling volta miatt gyakrabban frissül (amit neked is követned kell) és ugyanakkor néha igényel felhasználói beavatkozást, amihez nem árt tudni angolul.
A Mintnél minden lassabban történik és régebbi csomagokkal, de cserébe ott nem lesz ilyen amit írtam. Viszont Mint-ből akkor már inkább a Cinnamon felületet javaslom, szerintem könnyebben kezelhető, barátságosabb dolog mint az xfce.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Manjaro-t soha nem mernék külföldön élő barátok gépére tenni, saját 9 éves tapasztalataim legalábbis ezt dobták eddig. Egyébként bejön nekem a Manjaro, de minden gépemen trükközött eddig valamit.
Meg ugye rolling...
Amúgy dekoratív nagyon.
CPT.Pirk