Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz szucstom #70156 üzenetére

Egyébként tervezem, hogy amint megvan minden, amit szeretnék, a felesleges szarokat kitörlöm a francba.

Azért nem kell azt törölni szerintem, nem olyan rossz az a Manjaro! :D

Nekem koreai van, Samu. Az új A széria egész tűrhető lett.

Szóval kínai. Nekem az SSD-m Samu, de jó nagy betűkkel rá van írva, hogy Made in China. Na persze, lehet akár koreai is némely Samu termék, nem zárható ki. A Mi 9 SE az viszont echte kínai. :)

Főleg mikor megnézed az időt a mobilon, leteszed, erre elkezd visítani, hogy vazzeeeeee, még itt egy (vagy kismillió) értesítés.

Na ezt viszont az utóbbi hónapok frissítései óta vettem észre nagyon! Kezd elegem lenni az okostelókból, ne csinálják már, amit akarnak! Kivéve a Mi 9SE, mert az a relatív kicsi akkuját tanítja és hétről hétre tovább bírja az iramot. Mikor valaki írta a topikjában, szkeptikus voltam, de akárhogyis, kezdek csodálkozni én is a dolgon. :Y

Egyébként tervezem, hogy amint megvan minden, amit szeretnék, a felesleges szarokat kitörlöm a francba.

Lehet, hogy ezt a példányt tanulásra használtad és jobban jársz, ha egy totál friss verziót raksz fel és arra csak azokat telepíted, amik kellenek továbbra is. (ezt komolyan mondom most)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés