Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VaZso

senior tag

válasz rtom #6573 üzenetére

Elvileg a csomagkezelőből feltettem az ehhez kapcsolódó csomagot, de változás nem történt, viszont jobban nem néztem utána, mert néhány dolgot még el kellett intéznem.
    Az xorg.conf-ot viszont nem bántotta, gondolom, ezért sem megy... azt hiszem, meg fogom próbálni nv helyett nvidia-val, ha úgy sem megy, akkor nézegetem még a dolgot.

Ha a fenti nem sikerül, megnézem az nvidia oldalát, amit leírtál az nagyon hasonlít az ati kártyám telepítésére, mivel a csomagkezelőből ehhez a (régebbi) kártyához nem volt megfelelő csomag, viszont egész jól működik vele. (Egyedül a compiz-t nem sikerül sajnos futtatnom valamiért, amire nekem nincs is ugyan szükségem, de olykor demózni azért jó lenne... :) )

--

Tegnap este keresgéltem még a nyomtatós gondommal kapcsolatban, és ennek eredményeként - egyelőre a saját gépemen - betettem magam az lp csoportba. Délután kipróbálom, remélem, most működni fog a HP LJ 1000, elvégre a Firmware felmegy és a rendszer kommunikál a nyomtatóval, csak valahogy írni nem tudtam rá eddig... remélem, menni fog. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés