Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Freel

tag

válasz lev258 #55284 üzenetére

Még annyit ha már felhoztad, hogy én a MESA-t Xubuntu alatt is betettem PPA-ra. Jó döntés? Vagy nem ajánlanád? Az Ubuntus rendszerek alatt nem érdemes frissítgetni a programokat?

Ezt amúgy tényleg nem értem. A qBittorrent például valami 3.3.1-es verzióval jött le a tárolóból és nekem konkrétan el sem indult. PPA-val felfrissítettem 3.3.16-ra és elindult egyből. Vagy a Double Commander 0.7.1-esébe például van olyan hiba, hogy a kurzor színét nem engedi változtatni. PPA-ból lejött a 0.7.8 és megoldódott a probléma... Szóval nem értem, hogy az Ubuntus rendszerekben miért nem frissítik a programokat? :B

• Freel

tag

válasz lev258 #55284 üzenetére

Sok bajom volt az utóbbi időben a Manjaro-val. Eredeti steames játékok nem indultak, programok nem működtek stb... Volt olyan hibaüzenetem amire a googlee nulla találatot talált. Nagyon szerettem a rendszert egyébként. Most Xubuntut használok és úgy gondolom ez az Ubuntu vonal egy kezdőnek sokkal kifizetődőbb. Szinte percek alatt találok megoldást a problémáimra, a rendszer is 'segít' sok mindenben és mostanában elég stabilnak érzem és bugmentesnek. Hozzáteszem a 16.04.3-at használom most teljes megelégedettséggel. Jelenleg csak ajánlani tudom.

Amióta egyébként elsődleges rendszernek használom (Windows nuku) és ezzel (is) rákényszerítem magam a problémák megoldására, azóta rájöttem, hogy nagyon jó rendszer a Linux, hogy bele lehet nyúlni és szinte MINDEN problémára találok megoldást és meg tudom oldani.

Win 10 alatt (pedig megvan egyébként eredetiben) például a HD3000 már nem is működik!!!

Örülök, hogy áttértem a Linuxra és nagyon-nagyon szeretem a rendszert, sokkal jobb használni, mint a windows-t. Tény, hogy elég sok időt kellett ráfordítanom a tanulására. De egy bizonyos holtponton (befektetett időn) átesve már szinte ugyan annyi idő alatt meg lehet oldani egy problémát Linux alatt, mint Windows alatt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés