Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz lanszelot #45664 üzenetére

"A hibának nincs köze ahhoz, hogy harapott alma van rápingálva a gépemre"

Pedig elég sanszos, hogy pont amiatt van... Lehet a MacBook UEFI beállításai olyanok, hogy OS X-hez van optimalizálva. Illetve, ha már valaki megveszi a drága almás vasat, feltételezhetően a rendszer miatt is teszi és nem akarja utána lekaparni róla. Esetleg Boot Camp, Parallels nem játszik?
    Használom több "normál" laptopon a Mint 17.3-at, de soha nem volt gond az alvó móddal, hibernálással stb. Max olyan bug fordul elő nálam (több Linuxnál is), hogy a rendszert leállítva néha nem leáll, hanem újraindul a gép. Aztán azzal se volt gondom, hogy egy Fedora live-t bebootoljak. Pont pár napja telepítettem a 23-ast és simán felment. Igaz inteles vas, de akkor is. Az Ubuntu 16.04-et én is használgatom, akár most is ki lehetne próbálni. Illletve a Mintet sem kell csak ezért levakarni, bőven elvan egymás mellett több Linux is. Max csinálni kell neki egy külön partíciót, aztán arra feltolni, a GRUB meg mehet a fő lemezre.

(#45665) lev258: ha feltolom pár Ubuntu variánsból a 16.04 mostani bétáját, az utána gondolom lefrissíti magát a véglegesre. Tehát, aki nem győzi kivárni annak ez is ok? Csak, mert mindegyik jól működik nálam, nincs velük különösebb probléma.

• lev258

veterán

válasz lanszelot #45664 üzenetére

Tudom, hogy ez egy létező probléma. Viszont az, hogy almát használsz, szintén egy tényező. Bár szokványos hardverekből épülnek fel, de van, hogy egyedi a belső szoftverük. Így ezt sem lehet kizárni.
    Akkor majd próbáld meg egy új Ubuntuval (én lassan egy hete a még béta Ubuntu Mate-t nyúzom :DDD ).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés