- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
ubyegon2 #43677 üzenetére
ööö... régen volt ám ubuntum, egészen Unity-ig (Oneiric-nél feladtam), azóta kis-nagy megszakításokkal Fedora (nézd meg logouton a régebbi bejegyzéseim, sajnos nem érek már rá foglalkozni a linuxal ilyen szinten). Ismerem a Bleachbit-et, var és temp ramban van, nem kell törölni, nyelvi fájlokat törölt.
Nincsenek még törött csomagok, volt autoremove is, de semmit nem kellett leszednie. Clean nem volt, maradjon a cache, mert mobilnet lesz.Swappiness-t akkor is leveszem, ha nincs SSD, mert így a 4 GB ramba pakol, akkor kezdi swappolni, amikor a szabad ram 80-90%-a tele. Ez is korábbi tapasztalat még, nekem anno 4 GB-nál már nem swappolt, most sem tudtam megtölteni. Témákkal nem foglalkoztam sokat, párat meglestem csak. Majd oldja meg a gazdája
FF lecserélve Chrome-ra, cache nincs a ramba irányítva, de így is gyors: origo, index, hírcsárda, face, linuxos oldal, PH! volt nyitva YT videó közben. Tab váltás, ablak váltás (terminal, synaptic, chrome) megfelelő sebességű volt, YT videóban sem dobált érezhetően kockákat, szal. ez így nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest