Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

válasz Upo #26661 üzenetére

Ez valami űber durva dolog, ilyent még nem is láttam. A magam általi építés még jóval odébb van.

Egyenlőre az is elég volna, ha csak annyi holmit tenne fel a telepítő mint a Manjaro vagy a Fedora esetében. Olyan 1300 csomag körül. Jelenleg a 2000 csomag van fent, ami már a Buguntu szükségtelen mennyiségével vetekszik. A Debianban annyi az ikon, hogy néha azt sem tudom, hogy mit hol keressek. nem is tudom, hogy mi mire való. A bánatnak nekem nyomtató szerver vagy ATI Catalyst ami nem is működik vagy Nvidia X szerver stb.
    A félreértés elkerülése véget: nem azt akarom, hogy gyorsabb legyen, csak azt szeretném, hogy ne települjön vagy 700 felesleges csomag, ami foglal vagy ~2-2,5 GiB-et feleslegesen. Tudom, hogy ez nem a világ, de ha már Linuxot használok, akkor ne olyan legyen mint a Winfos, hogy kerülgetem a felesleges, általam soha használatba nem kerülő alkalmazásokat. Így is gyomláltam mondjuk a Manjarón, mert ami kevés felkerült, azokat is kicserélem a saját preferáltjaimra.

VLC -> SMPlayer
    Rhythmbox -> Banshee
    Shotwell -> Geeqie
    Transmission -> qBittorrent

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés