Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Na látod, éppen ezért van az, hogy teljes körűen nem lehet ezt a disztrót ajánlani (és azért nem is szoktad) kivétel nélkül mindenkinek
de már én is gyanakodni kezdtem, hogy kapsz érte valamit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont hiába van már nagyon sok mindenkinek erős friss hardvere, irtózatosan sokan vannak kisebb szerényebb gépekkel. Főleg linuxos körökben, mert ugye aki linuxot használ az olyan dolgokat csinál nagyrészt a gépen amihez elég egy szerényebb vas is.
Értem ezalatt, hogy kinuxon a játszósok is kevesebben vannak, ami ugyebár a nagy előrevivője a hardver fejlesztésnek.
Az én thinkpad r52-esem is még bőven nyújtja munkára amit elvárok tőle, max a csillivilli ablakkezelőkkel gyűlik meg a baja, de azokat így nem is használom.
Egy szónak is száz a vége (vagy pont fordítva
) a lényeg hogy a chakra azért inkább egy bizonyos réteg igényeit kielégítő disztró, nem olyan amit mindenkinek nyugodt szívvel lehet ajánlani (na ide milyen szmájlit tegyek?
vagy
vagy
)(#16311) ViZion: Na az androidos appok futtatása nagyon nagy lenne, és valóban sokakat húzna linux irányba. (Itt szintén megint sokat dob a latba a játék appok használata)
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
64 bites témát rég meg kellett volna lépni, ha nem is felesleges a 32 bites rendszer, de azért az userek nagy részét már nem érinti, akit igen az meg még most is talál 32 bit OS-t és DE-t...
Én még annak örülnék, ha végre tényleg futnának az Android appok linuxon. Akkor a népek pikk-pakk dobnák a krekkelt windózt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de már én is gyanakodni kezdtem, hogy kapsz érte valamit ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) a lényeg hogy a chakra azért inkább egy bizonyos réteg igényeit kielégítő disztró, nem olyan amit mindenkinek nyugodt szívvel lehet ajánlani (na ide milyen szmájlit tegyek?
vagy
)