Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz fekete.puma #104273 üzenetére

Csak offként,
    tiltható-törölhető a Recall.
    Követelménye még a Copilot, ami szintén törölhető ha valakinek nem kell. Én most ismerkedek vele, egy W11-et tesztelek pár napja.
    Nagyon nagy találmány.

Böngésző.
    Mindenki beadja a derekát előbb-utóbb.
    Jelenleg a Mozilla próbálja tartani magát asszem egyedül a Quantum motorral, minden más ismert böngésző már a chrome motort használja.
    És minden böngésző kénytelen behódolni gugliéknak, a nagyhal ha nem előbb akkor utóbb de megeszi a kishalakat.

Az átlagusert egyáltalán nem érdekli mi a böngésző neve, mi van a motorháztatő alatt.
    Pl. ngem sem.
    Pár napja ugya W11-ezek, és bizony az Edge egy baromira jó böngésző.
    Fúr-farag pacsit ad fordít ai-támogatott vagyis nagyon de nagyon kézreáll, beépített onedrive támogatás, ai támogatás, minden benne van ami nekem kell.
    És mégegy.
    Iszonyat gyors, ezen a szutyok mini pc-n 5x gyorsabb az eddigi Operánál, és 10x gyorsabb egy Firefoxnál.
    A Firefox (nálam minden gépen) tetűlassú és valamiért utálom, nem tudom megmagyarázni.
    Kb. 50 rápróbáltam már, pár nap múlva ment a levesbe.

Ezeket összevetve, jelenleg marad az Edge. Mert miért ne...? Ha jól dolgozik?

Van a Tor böngésző, ha valaki ultraparanoiás.
    A maga nem kevés hátrányával.
    Kismilló weboldal tiltja, netbankolni nem lehet vele, tetűlassú mert a kliensgépeken keresztül zajlik az adatforgalom.
    Átlagember soha nem fogja használni.
    Mintha direkt a darkwebre találták volna ki.

Mégegy.
    Uby nagyon jól megfogta a lényeget.
    Nekem van jofogás fiókom, Microsoft fiókom, kismillió fiókom.
    Csak ezekez fikázzák...?
    Szerintem Neked is van okostelefonod, ami Google fiók nélkül butatelefonnak se jó.
    Ergo kötelező.
    Mindig a Microsoftot fikázzák, adatvédelem kémkedés stb, basztatják az Applet a hírhedt Siri botrány miatt.
    Nagy Testvér ezeknél 1000 x többet tud rólad, rólam, bárkiről.
    1000000x több embernek van Google accountja mint bármi más a földön.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés