- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Necronom #104041 üzenetére
GEOS istenem.... <3 <3 <3
C64 rulz.Pár hete néztem pont a Commodore OS 3.0-át (Debian bookworm alap, saját BASIC, stb). hát marha jó
Lassan már rip-elni sem kell a 120-130 floppy-m, mert minden megvan netről... durva, hol járunk technikában, anno meg csak úgy égettük a haverokkal 2 floppy-val is a Disk Copy-t, hihetetlen tetűlassú volt a legturbóbb módban is bármit megosztani egymás között
-
válasz
Necronom #104041 üzenetére
De az en ket mondtom sem zarja ki egymast, meg ha egymas melle teszed sem
Tényleg nem, de gondolom észrevetted, hogy aki helperkedett a threadben, egyértelműen arra asszociált, hogy nem vagy konzol/terminal-barát.Jomagam annak orulok (mar ha ez orom), hogy jo szamtech korszakban szulettem
Azért a jó korban születés csak egy dolog, bár mindenképpen hasznos, viszont az abban a korban születettek igen kis része ment végig azon a számtech fejlődésen, amint pár szerencsés!
Nekem első gépem '98 körül lett meg, gondolom 386-os PC, az öcsém már kapott C64 meg Amiga ketyeréket, így valamelyest ismertem azokat is. Így aztán szerintem a tesóm született jó időben.Az viszont jó dolog, hogy aki jó régen született, nyomon követhette a fejlődés szakaszait, így vagy úgy. Talán az is jó részben, hogy iskolákban még semmilyen IT okítás nem volt, így autodidakta módszer maradt, márpedig amit az ember nulláról saját maga megtanul, az elég erősen megmarad és lehet rá építeni többnyire.
Egyáltalán nem baj szerintem, hogy leírtad a folyamatokat, hardvereket az őskortól kezdve, hiszen egyrészt érdekessség, nosztalgia is, másrészt ez az út vezetett sokaknak a home user Linuxozáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy ruhás topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest