Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz ubyegon2 #100147 üzenetére

Naponta csinál 1 mentést, én így értelmeztem. Azt, hogy csak a változókat menti e, ezt nem tudom, majd pár nap múlva ránézek, hogy áll.

Nem a Disks-el van a baj, hanem valamiért rossz a visszajelzés. Amit nagyon sajnálok, az egy 60GB-os Kingston SSD volt, itt vettem használtan sok éve. Közel ennyi írás volt azon is( a felét az előző tulaj tette rá) 3000 Ft volt. Egyszer csak megállt a SSF, furcsáltam, mert menni szokott, ilyet még nem csinált. Hát elhalt a vezérlő sajnos, piszok gyors, jó minőségű cucc volt. Most van egy Samsung Pro, kíváncsi leszek rá, bár a Windows-t ritkán indítom el, nem játszok szinte egyáltalán már, ha igen, azt is konzolon.

Én jobban szeretem a HDD-ket még mindig, nosztalgikus. Sajnos amik nekem még megvannak, vállalhatatlanul lassúak. Egy Samsung 320-as s egy 1,5 TB-os. Ahogy haladtunk az időben, úgy lustultak el. Érdemben egy külső vinyóm van a fontosabb cuccaimmal, mentésekkel, meg ez a Toshiba a SteamLibrarynek és a médiának.
    De ez már így is marad, mert én több pénzt nem költök számítástechnikára, mert lehúzás szagot érzek minden irányból.

A kábelrágást át tudom érezni, nekem két patkányom volt hosszú ideig. Akkor még olyan sok elektromos kütyü nem volt, de univerzális méretük okán olyan helyekre is befértek, ahová a kezem sem. és mindent meg kellett kóstolni. De jófejek voltak. Nálam okosabbak, ha szökésről volt szó. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés