Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Ehhez képest mi, Linuxosok, lépten-nyomon megkapjuk, hogy elitisták és toxikusak vagyunk.

Szerintem az ellenkezője. Itt is össze tudnak akadni az emberek, de itt mindig! ész-érv megoldása van a dolgoknak. Egyszer, nem is olyan régen láttam itt egy komolyabb összecsapást, de azt is megoldották egymás között, nem az volt, hogy jó, akkor ide sem jövök többet(max pár napig tartott
). Nem személyeskedik senki, toleráns mindenki mindenkivel, bármekkora baromságot ír le szakmailag. És mindenki tanul közben, ez talán a legfontosabb. Volt már rossz tapasztalatom nekem is itt a PH!-n, de alapjaiban megállapítható, hogy rendre bizonyos topikokban és mindig ugyanazok az emberek keltik a hangulatot. Az általad említett ft-al nem volt ilyen tapasztalatom, de én sokkal kevesebb ideje használom a fórumot, ill. kevesebb topikban mozgok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Nem személyeskedik senki, toleráns mindenki mindenkivel, bármekkora baromságot ír le szakmailag. És mindenki tanul közben, ez talán a legfontosabb. Volt már rossz tapasztalatom nekem is itt a PH!-n, de alapjaiban megállapítható, hogy rendre bizonyos topikokban és mindig ugyanazok az emberek keltik a hangulatot. Az általad említett ft-al nem volt ilyen tapasztalatom, de én sokkal kevesebb ideje használom a fórumot, ill. kevesebb topikban mozgok.
CPT.Pirk