Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
te nem is tudod, mennyit segítettél (legalábbis nekem)! Thx

azért valamit eddig is sejtettem abból, amiről az írás szól, de ez így kitűnően összefoglalva sok mindent megvilágított, bevallom, a vizuális példák is nagy szerepet játszottak ebben
úgyhogy félig-meddig megértem azt a fogadtatást, amiben a kezdőket részesítik a tapasztaltak, azért annyit megegyeznék, hogy attól még h ihazuk van, azt meg lehet higgadtan is mondani, kb úgy ahogy te tetted
egy link többet ér, mint ha oldalakon keresztül flémelgetünk, h kinek van igaza 
mindemellett azt gondolom, hogy nem haszontalan dolog segíteni a kezdő linuxosokat, mert lehet, h ha nem is rögtön, de előbb-utóbb megkedvelik a Linuxot, megértik a célját, értelmét és rászánják az idejüket, hogy tényleg kiismerjék a működését
én is szeretném ezt tenni, de mivel most hirtelen nincs annyi időm (és még kedvem sem) hogy manuálokat olvassak, saját magam tanuljam meg a legalapabb dolgokat is, ezért inkább itt kérdezek, mert úgy vélem, h akad valaki aki leírja ezeket nekem, még ha nehezére esik is és legszívesebben kioktatna...
pl. most a legelején nem szívesen olvasgattam volna arról oldalakat h hogyan kell fordítani, konfigurálni egy progit, mivel létszükséglet volt h legyen pl egy Firefoxom, megkérdeztem itt, hogyan tudom felrakni (a windózt ugyanis letöröltem, és kellett a NET)
aztán idővel (ezt most látom így, lehet h megváltozik a véleményem) jobban belebújok a leírásokba, és mindent megteszek azért, hogy én magam jöjjek rá a probléma megoldására
ha nagyon nem megy egyedül, természetesen újra idejövök, de addig is tanulok minden egyes próbálgatással
szóval, csak bíztatlak, h minden kezdőnek legalább linkeld be ezt az irományt, tuti h teljesen máshogy fognak a dologhoz hozzáállni
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

egy link többet ér, mint ha oldalakon keresztül flémelgetünk, h kinek van igaza 
CPT.Pirk