Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tinúviel

csendes tag

válasz vamosip #20749 üzenetére

Unetbootint javaslom a pendrive készítéséhez, azzal teljesen jól működik. A dd esetén nem tudod felhasználni a szabad helyet.

A foobart sosem használtam, aimp fan voltam, így nem tudok hozzá viszonyítani. Nem nagyon hallgatok zenét mostanában, de az Amarok vagy Audacious megfelelt nekem.
    Libreoffice frissítéséhez elegendő a megfelelő tároló hozzáadása. Bár én inkább a legújabb openoffice 4-et szoktam feltenni helyette.
    A gthumb valóban jó, de ha nem zavarnak a kde függőségek, akkor a gwenview + kipi plugins is nagyszerű.

Én már mindennek találtam alternatívát, amire kellett :)

A Linux Mint előnye a kezdők számára, hogy tartalmaz minden kódeket és jobban hasonlít az elrendezése a win-hez. A köztes kiadásokkal az a baj, hogy a Debian unstable ágára épülnek, így nagyobb eséllyel fut bele az ember komolyabb hibákba. Simán előfordulhat, hogy egy frissítés után nem úgy működik valami, mint ahogyan kéne. Őszintén szólva már nem szeretem a Linux Mintet. A cinnamon instabilnak bizonyult, főleg témaváltás után. A verzió frissítés sikeressége sem garantált, még a fejlesztők szerint sem. Vagyis ajánlott tiszta telepítést alkalmazni. Ubuntu-nál nem volt ilyen problémám.

Új hozzászólás Aktív témák