Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
"Én meg pont azt nem értem, hogy miért bízik mindenki ennyire a disztrók saját tárolóiban.": te honnan veszed, hogy ennyire bízunk a disztrók saját tárolóiban?
Vannak feladatok. Megnézi az ember a választási lehetőségeket, azok paramétereit és a hosszabb távú kilátásokat. Ez így együtt megad egy kockázati szintet. Vagy elfogadod valamelyik cucc kockázatát, vagy nem lesz megoldva a feladat. De arra senki nem számít, hogy jönnek gyüttmentek, és ezt a kockázatot jelentősen megnövelik. Nem azért "bízok" a debian repókban, mert hiszek benne, hanem mert valamelyiket el kell fogadni ahhoz, hogy be tudd kapcsolni a pc-det meg a szerveredet. De miért kellene örülni annak, hogy az egyébként sem alacsony kockázatot flatpakkel, systemd-vel meg hasonló marhaságokkal fellövik az egekbe? Nekem voltak szervereim, amik nemrég még 6-os debiant futtattak. *MINDENT* meg tudtam csinálni rajtuk, amit a munka igényelt. Minek változtatni? A l'art pour l'art változtatás csak kockázat és költség, ablakon kidobott munka.Maximum az történhet, hogy úriember nem piszkol oda, ahonnan eszik. Ha nem tetszik neki a pénzkeresetre használt oprendszere, akkor csendben marad. ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest