- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
urandom0
üzenetére
"Én meg pont azt nem értem, hogy miért bízik mindenki ennyire a disztrók saját tárolóiban.": te honnan veszed, hogy ennyire bízunk a disztrók saját tárolóiban?
Vannak feladatok. Megnézi az ember a választási lehetőségeket, azok paramétereit és a hosszabb távú kilátásokat. Ez így együtt megad egy kockázati szintet. Vagy elfogadod valamelyik cucc kockázatát, vagy nem lesz megoldva a feladat. De arra senki nem számít, hogy jönnek gyüttmentek, és ezt a kockázatot jelentősen megnövelik. Nem azért "bízok" a debian repókban, mert hiszek benne, hanem mert valamelyiket el kell fogadni ahhoz, hogy be tudd kapcsolni a pc-det meg a szerveredet. De miért kellene örülni annak, hogy az egyébként sem alacsony kockázatot flatpakkel, systemd-vel meg hasonló marhaságokkal fellövik az egekbe? Nekem voltak szervereim, amik nemrég még 6-os debiant futtattak. *MINDENT* meg tudtam csinálni rajtuk, amit a munka igényelt. Minek változtatni? A l'art pour l'art változtatás csak kockázat és költség, ablakon kidobott munka.Maximum az történhet, hogy úriember nem piszkol oda, ahonnan eszik. Ha nem tetszik neki a pénzkeresetre használt oprendszere, akkor csendben marad. ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest