- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
urandom0 #134 üzenetére
"Dehogynem, ugyanis egy flatpak csomagban nincs benne minden függőség, hanem": egy másik flatpak csomagban van benne.
a másik flatpak csomagot is összerakhatta volna deb-ben.de azt a flatpak csomagot is meg kell csinálnia valakinek, és ha rá is alkalmazzuk az állításaimat, ő is rakhatná deb-be.
még mindig hangsúlyozom, hogy a flatpak egy csomagolási módszer. hogy mi kerül bele, a csomagolón múlik, aki ugyanezen döntéseket egy deb vagy rpm csomag esetén is meg tudja hozni.
"Akárhogy is csűröd-csavarod, mindig ott lyukadunk ki, hogy a te megoldásod sokkal melósabb.": de itt az is a probléma, hogy a fejlesztő a saját problémáját át akarja tolni az userre. userből nagyságrendekkel több van, tehát ez pazarlás.
Én pontosan átlátom, hogy miről beszélsz. Csak én nagyobb képet nézek, te meg kevered az érteni kifejezést az egyetérteni kifejezéssel. Attól még értem amit mondasz, hogy nem értek egyet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest