- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
A verified flatpak az egvilagon semmilyen biztonsagot nem ad, mert artalmas kod kesobb is belekerulhet az appba, hiaba egy a fejleszto es a koder.
Az összes repó, csomag, minden alá van írva, abba biztosan nem nyúlkál bele senki.
A usernek pedig nem olyan szoftvert kell adni, amirol reklamozzuk, hogy secure es kozben egy mozdulattal megsemmisitheto a vedelmi vonala, hanem olyat, ami tenylegesen biztonsagos.
Szerintem olyan nincs, hogy a kényelem és a biztonság ne mennének egymás rovására. Eleve nehéz azt definiálni, hogy mi a biztonság, és mi a biztonságos. Legfeljebb elvárható biztonságról lehet beszélni, ebből a szempontból a Flatpak szerintem jól működik. Ő a technikai felételeket biztosítja hozzá, azt, hogy ha pl. letiltod a hozzáférést a /home-hoz, akkor ahhoz nem fog hozzáférni. És én meg arra utalok vissza, hogy ezt ilyen könnyen nem tudod megtenni hagyományos csomagkezeléssel.
Egyébként minden védelmi vonal megsemmisíthető, ha a user elég ügyes hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest