- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Tibor_
csendes tag
Nagy problémám az, hogy ftp http szervert is akar az illető, és olyan legyen, hogy x-elni, és igen/nemelnie (y/n) kelljen, mindezt ráadásul grafikus felületen (ubuntu servert ajánlottam neki az nem felelt meg. és engemet is érdekelne, van valamilyes debian alapokra épült nagyon, nagyon felhasználóbarát distribució)
Gentoo linuxt még nem volt szerencsém felinstalálni, és megnézni -
Tibor_
csendes tag
Kétségbe esve láttam, nincs külön linux téma, így rögtön nyítok egyet.....
egyik chat ismerősőm kérdezte melyik distribuciót válassza én nyögdécseltem, hogy suse, az sose, a mandrake megromlott, és a ubuntu meg kivándorot a woodooval.
Amniért tényleg nyitottam ezt a témát, az, hogy milyen distribuciót válaszak, ami a sarge és ubuntu között állna elméletben, az ubuntu szép, a sarge használható, (pc-re egyiket se raknám) komolyan egy distrubició neve érdekelne csak válaszként.
(lehetőleg letölthető, általam még nem említett distrib érdekelne)
Köszönöm, hogy hozzászóltál
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest