Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
guest
veterán
Minek ez gyerekek?
Aki nem akar linuxot használni az ne használjon. Nem kell itt filozófia meg ilyesmi. Kit érdekel, hogy egy vadidegen mit használ? De még a haverjaimat sem térítem, bár van aki az én hatásomra állt át és qvára nem volt ám programozó (mint ahogy én sem). Ennyi a történet.
A topichoz:
Én kb 6 éve kezdtem linuxozni. 2 év Redhat után a Debian van fent és senki kedvéért nem váltanék. Sok szívás volt nem is tagadom, de aki nem játszik annak ugye van ideje ilyesmire. Amit nem sikerült belőni az a TV-Out a vadi új videókártyám alatt. Köszönhetően annak, hogy nem adják ki hozzá a tech infót és drivert sem ír hozzá a matrox, vmi jogi akármire hivatkozva. Amúgy minden meg van oldva.
Guest akinek nem megy az X:
Nem lehet, hogy vmi olyasmi gondod van, hogy az xf86config (meg lehet, hogy az Xconfigurator is, bár én debianos vagyok) a 3-as X-hez való? Mert ahhoz való. Hogy a Red6 hogyan konfigurálja a 4-est, nem tudom, de ha áttérnél debianra akkor szólj és már írom is. :-)
Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- LEGO klub
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- DUNE médialejátszók topicja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest