- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abban még nem próbáltam eddig táblázatosdit játszani.
Vetettem rá most egy pillantást, és ahogy én látom a dolgokat, a táblázatnál a teljes táblázat szélességét és az adott cellák szélességét külön lehet állítani.Táblázat (össz oszlop illetve sor) méretezése:
Jobb klikk a táblázatra, majd kijelölöd a táblázat lehetőséget. Itt kapásból a Táblázat fül jelenik meg, ahol a szélességet tudod állítani. Ezzel megadod a teljes táblázat szélességét. Előtte viszont a jobb szélen kézire kell állítani a méretezést.Ha egy adott oszlop szélességét állítod be, akkor a tőle jobbra levőtől vesz el vagy ad hozzá szélességet,attól függően, hogy növeled, vagy csökkented az adott oszlop szélességét. Kivéve a jobbra levő első oszlop, az ugyanis értelemszerűen a tőle balra levőre van hatással.
Fontos, hogy egyszerre csak egy oszlopot tudsz méretezni, így ez elég macerás tud lenni.Egér jobb gomb Oszlop/szélesség. Az oszlop azt adja meg, hogy (balról nézve) hanyadik oszlopot akarod szerkeszteni, a szélesség meg a kiválasztott oszlop szélességét adja meg. Ha egyszerre több oszlop szélességét akarod beállítani, akkor nem érdemes innen kilépni, mert akkor egyszerűen végig kell ugrálni az oszlopokon.
Ezt csak onnan írom, hogy most gyorsan kipróbálgattam a funkciókat.
Na, én is tanultam most valamit
Bakker, tényleg csak én tartom életben a topikot a GIMP topikkal együtt.
Viszont akkor én kb. tök fölöslegesen kérdezek itt bármit is, mert előbb jövök rá magam a megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest