Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptiboy
senior tag
a fogaknak látszólag semmi bajuk
viszont kipróbáltam amikor elsárgult h. a kábelt végigmozgattam mindenhol, de semmi változás, elkapott az ideg aztán jól oldalba b*sztam és egyből helyrejött![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szvsz belülvan valami gondja, csere lesz!
ja igen majd leírom mit csináltak velem a mediaba, volt már reklamálós dolgom de az se volt semmi, itt meg még sulisex is van... hú már alig várom mennyire fognak hülyének nézni
-
-
Johnny Cage
addikt
Ilyen a driver-től nem fordulhat elő, semmiképp se hagyd annyiban, még ha mostanában nem is jelentkezik a problléma. A jelenség időleges megszűnése több mint biztos, hogy nem a driver frissitése miatt van (véletlen lehet, hogy egy időben jelentkezett vele). Egy DTK monitorral történt velem még anno hasonló és kábelhiba volt. Szerintem feltétlen vidd vissza, nehogy akkor jöjjön elő vele valamilyen komolyabb probléma, amikor már kifutsz majd a gariból.
[Szerkesztve] -
naga
senior tag
Azt, hogy valamilyen mágneses tér pl. egy hangszóró zavarja és ettől ''csúnya'' lesz a képe, de ez nem villanásszerűen lesz ilyen, hanem állandóan és nem is tűnik el magától, hacsak nem ''mágnesezed'' le vagy szünteted meg a zavar forrását. Próbáld ki, hogy hangszórót messzebb teszed, vagy esetleg másik videókarival is. Az OSD menűben van olyan, hogy degaus.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Xbox Classic / Xbox 360
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 27GX790A 27 inch natív 2K 480Hz gamer monitor eladó
- EIZO ColorEdge CS2730 3527 üzemóra
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Dell 27 4K USB-C Hub Monitor - P2723QE - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szvsz vidd vissza garba .