- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi212
tag
Sziasztok,
A fenti véleményen kívül tud valaki információval szolgálni a LG 25UM65-P 25"-ös monitoráról? Grafikusi munkához lenne, de ha nagyon gyatra inkább nézek egy kisebb átmérős, de jobb színű monitort.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
Ha a Vasembert felcseréled Bádogemberre, már nem ugyanazt a filmet nézed.
-
salieven
aktív tag
Halihó.
Lenne itt egy monitor amivel lenne egy kis gondom. LG Flatron E2242C. A gond következő lenne. Vettem hozzá monitorállványt, ideáig mind szép és jó, de le kéne venni ugye a talpát és az állvány részt a monitorról. A talpa simán le is jön de az állvány rész maga nem. Hiába húzom lefele amelyik irányba kéne ugye nem jön le az istennek sem pedig le kéne neki. És így kicsit hülyén néz ki az állványom.
Itt a kiskönyvben a leírása is de nem akar szétjönni így
Valakinek valami ötlete esetleg?PSN: salieven
-
MR!!
aktív tag
Hali !
Olvass vissza kicsit...
*Szerintem jó választás, LG megbízható ... (garival minden rendben lesz ha jó helyen vásárolod)
üdv
miszter
-
edari
őstag
Sziasztok.
Lassan elérkezik az idő új monitor vásárlásra, és többen ezt a monitort ajánlották, meg én is néztem már: LG 22MP55HQ.
Kérdésem az, hogy mennyire megbízható (azt olvastam hogy változtatgatja a fényerőt, de ezt kikapcsolom aztán annyi). Esetleg van még vele valami? Input lagg mennyire van jelen? Játékra/filmezésre ugye hibátlan? -
MR!!
aktív tag
válasz #73540608 #1792 üzenetére
Hali !
Úgy néz ki oltári nagy mázlid volt !
Egy vadi új monitornak is bármikor előjöhet bármilyen hibája, nemhogy egy 6-7 évesnek Már eddig is mázlid volt vele. Ez egy jó reklám amúgy az LG-nek : 1-1.5 m zuhanás teszten jól szerepelt
Kicsit komolyabban: ha esetleg megrepedt a kijelző belül (hajszálrepedés-szemmel nem vagy csak nagyon nehezen vehető észre) , akkor a későbbiekben szétfolyhat a folyadékkristály benne ami kb így néz ki:
Valószínű, hogy nagy felületen csapódott a földre és a keret is felfogta a becsapódást.
Fehér háttérképpel ellenőrizheted le, ha úgy nem látsz semmit akkor eddig ok.
Ja és ne nyomd a kijelzőt ! Ne törölgesd és a keret se piszkáld, hagyd úgy - jobban jársz !
* a takarítás a monitor körül újabb 6-7 évre felejtsd el
miszter
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap nagytakarítás közben sikerül véletlenül levernem az asztalról 6-7 éves lapos LG monitoromat. Olyan 1-1,5 m-ről esett a földre a képernyővel lefelé. A nagy ijedtség után rögtön leellenőríztem. Azon kívül, hogy 1-2 helyen a műanyag lekopott körbe, és halványan megrepedt egy részen (ami nem vészes), úgy néz ki, nem lett semmi baja a kijelzőnek, így másfél nap után még mindig kifogástalanul működik.
A kérdésem az lenne, hogy számíthatok-e rá, hogy a későbbiekben az eséstől lesz valami probléma vele, vagy ha eddig jól működik, akkor úgy néz ki, oltári nagy mázlim volt?
Előre is köszönöm!
-
zsoooti30
újonc
Helló! Érdeklődnék, hogy van egy lg Flatron L1919s Típusú lcd monitorom és bekapcsolás után fehér képet mutat, mi lehet a baj? és javítható-e. Köszönöm előre is a segítséget!
-
MR!!
aktív tag
Hali !
Sztem állíts mindent alap értékre Nvidia-ban. Ez egy IPS paneles monitor , azaz nagyon szép képnek (szín, betekintési szög stb) kell , kellene lennie. Persze energiatakaréskos módot és dinamikus kontraszt funkciót érdemes a monitoron kikapcsolni.
Full HD (1920x1080) ban érdemes játszanod , használnod , azaz "natív" módban.
Érdemes lenne kipróbálnod egy másik lejátszóról is megnézni milyen képet ad, pl dvd lejátszó,hd box, laptop stb
[ Szerkesztve ]
miszter
-
weky
tag
Sziasztok!
A mai napon a régi, megboldogult Samsung monitorom helyett vettem egy újat, a választás az LG 22MP55HQ -ra esett.
Be is üzemeltem a monitort, amikor tapasztaltam, hogy azt az Nvidia 660-is kártyámmmal csak HDMI kábellel tudom összekötni, mivel a monitoron nincsen DVI aljzat.
Ezzel még semmi gondom, de a régi monitoromhoz (az még csak 19 colos volt és 4:3-as képarányú volt -Samsung 931BF - ) képest az újon fakóbbak a színek (vagy még csak most tűnik úgy, nem tudom ).
Van e valamilyen"optimális" beállítás már ami a színeket illeti valamint milyen felbontásban érdemes játszanom? 1920x1080?
Előre is köszönöm a segítséget és bocsánat az esetleg hülye kérdésfelvetésért!
Resonance multi gaming baráti közösség
-
MR!!
aktív tag
válasz ricsi718 #1785 üzenetére
Hali !
- Digi tv koax kábelét cable in bemenetbe dugni.
- Bemenet kiválasztása ( input gomb -> antenna / kábel)
- Settings gomb -> Beállítások -> Auto. hangolás- kábel -> további szolgáltatók(nem a UPC), gyors, frekvencia: 362000, symbol rate: 6900, moduláció: 64QAM, hálózati azonosító: auto.
[ Szerkesztve ]
miszter
-
szikszaiadi
újonc
Sziasztok!
LG 27MP75HM-P - monitorral van valakinek tapasztalata? Ha igen, megköszönném ha megosztaná a tapasztalatait! -
ricsi718
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy lg 22ma53d-pz monitor/tv-t és szeretném kérdezni hogy valaki tudna nekem abba segíteni hogy a tv csatornákat hogyan tudom rajta beállítani?
Tv szolgáltatónk: Digi tv
Köszönöm szépen előre is!
-
MR!!
aktív tag
válasz snowy1337 #1783 üzenetére
Hali !
Szerintem a monitorod aljzatával lehet probléma. Nem jól érintkehet a HDMI kábeled. Mozgasd meg rendesen úgy, hogy azért ne törd bele a kábelt. (picit le-fel , balra-jobbra feszítgesd)
Vagy egy kicsit ütögesd meg a monitort közben hátha vmi más kontakt csupán.
[ Szerkesztve ]
miszter
-
snowy1337
csendes tag
válasz colossal89 #1782 üzenetére
Üdv!
Köszönöm a hozzászólást, szerintem első körben írok még egy hosszabb levelet az LG-nek és ha az sem használ akkor megteszem a további lépéseket.
-
colossal89
tag
válasz snowy1337 #1781 üzenetére
Szia!
Én panel problémára gyanakodom. Viszont a cserével, illetve garral kapcsolatban, azt tudom mondani, hogy pl 3 év gar van rá, és ebből az adott bolt ahol vetted 1 évig vállalja a garral kapcsolatos ügyintézést. Ettől függetlenül 1 éven belül a boltot megkerülve, lehet a gyártóhoz fordulni közvetlen. Tudomásom szerint kötelesek külföldön vásárolt terméküket hazánkban is fogadni, nem csak az LG a többi gyártó is. Érdemes lenne egy telefont ejteni ez ügyben a fogyasztó védelem irányába, és megkérdezni hogy milyen lehetőségeid vannak ez ügyben, ha a gyártó nem hajlandó külföldön vásárolt termékét gariztatni. A kérdéseket felírni egy papírra ami felmerül benned az üggyel kapcsolatban, nagyon készségesek általában, ez a dolguk a fogy védelemnél. Én is szoktam hívni őket esetenként.
(Adatlapomon van a gépem)
-
snowy1337
csendes tag
Sziasztok!
Még januárban vásároltam egy IPS237L [link] monitort külföldről. Remekül szuperált 2 hónapig, majd jött egy idegesítő jelenség. Arról van szó, hogy a monitor bal 1/3 része sötétzöld árnyalatot kap színátmenet szerűen, tehát a kijelző szélén a legfeltűnőbb, majd ahogy haladunk befelé, egyre halványodik. A probléma pikantériája, hogy nem folyamatos, van, hogy 1 órára jelentkezik majd menet közben el is tűnik, de van olyan is, hogy 2-3 napig ilyen, majd eltűnik. Ez azért probléma, mert ha elvinném szervízbe, lehet éppen olyan kedve lenne a monitornak, hogy működik, és akkor mit mutassak a szervizesnek?
Amit próbáltam: HDMI kábel csere, kipróbáltam másik PC-n, órákig áramtalanítottam a cuccot, de sajnos egyik sem használt, illetve a HDMI kábel kihúzása és visszadugása egyszer bevált.
Fölvettem a kapcsolatot az LG ügyfélszolgálattak, ahol azt mondták, mivel a monitor külföldről származik, ezért nem tudnak nekem segíteni szerviz ügyben. Pedig én úgy tudom, hogy ezekre gyártói garancia van és mindegy, hogy hol vetted.
Ha valakinek lenne valami ötlete, hogy mi lehet a probléma okozója, illetve, hogy mit tehetnék garancia ügyben azt nagyon megköszönném!Kép a jelenségről:
Link: [link]A képen a prohardver oldalát fényképeztem, ahol az oldalt körülölelő szürke sáv színeltérését kell nézni. A bal oldali sávon látható a zöldes elszíneződés.
[ Szerkesztve ]
-
tomi20100
tag
Rossz a link amit linkeltél.
-
ozzy711
őstag
Lejárt a szerkesztési időm. Itt egy [link]. Az eco mód is változtatja a fényerőt, érdemes azt is kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
tomi20100
tag
De pontosan milyen menüben?
-
tomi20100
tag
Szép napot
Van egy LG 22EA53VQ-P monitorom és csak azt akarom megkérdezni, hogy a dinamikus kontrasztot nem lehet kikapcsolni? -
ozzy711
őstag
válasz dennis.nol #1772 üzenetére
Lehet. Lényeg, hogy polaritáshelyes legyen a csatlakozó ( a +- polaritás helyes legyen, de a gyári az biztos jó ). Egyetlen fontos kritérium: 12 voltos egyenfesz legyen és tudjon legalább 3 ampert. ( erősebb lehet gyengébb nem ).
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz ozzy711 #1769 üzenetére
Oké kipróbálom!
Ha átállítom nem lesz nagyobb a fogyasztása a monitornak? Gondolom ugyanazon beállítások mellett nem.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy 22MP55HQ monitort.
Az lenne a kérdésem hogy film nézés közben vagy internetezés közben sötét illetve világosabb képek között észrevettem hogy változik a kijelző fényereje. Ha sötétebb a fényerőt lentebb ha világosabb kicsit fentebb emeli. Na ez engem zavar kicsit.
Hol lehet ezt kikapcsolni?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
coqito
tag
Sziasztok!
Van egy LG Flatron L204WS monitorom, szeretném a teljes talpazatot, tehát magát a talpat és a felfelé álló "kart" is eltávolítani. Miként lehetséges ez?Válaszokat előre is köszönöm!
-
cabon
újonc
Sziasztok!
Most vásároltam egy Lg 23mp65 monitort.A kép nem tölti ki a teljes képernyőt.Két oldalt és felül kb 1cm-es hely maradt.Radeon 4870 -es videó kártyám van.Hdmi-n van összekötve dvi-hdmi kábellel.Ez most igy helyes vagy lehet ezen változtatni. A monitor menüjében a Wide/original nem választható ki.Előre is kösz a segítségeteket. -
Matisz77
aktív tag
Hali erről van valakinek véleményet tapasztalata? [link]
-
Thotiakos
csendes tag
Helló!
"Boldog" tulajdonosa lettem egy LG 24MP55HQ-P monitornak és az alábbi kép fogadott.
A kép 25% fényerő és kontraszt mellett készült.Írtam a boltnak, hogy ez így normális-e, és mondták, hogy igen, és mind ilyen, ami IPS, de én ennek nem szeretnék hinni.
Kérdésem az volna, hogy ölre menjek velük a visszavételért, vagy szokjam meg így?
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Sziasztok! Kinéztem egy LG monitort (LG 24MP55HQ), viszont lenne egy kérdésem: Ha PS3-at rákötök HDMI-vel, és a monitoron lévő jacken keresztül a hangot kiviszem egy erősítőbe (majd abból ugye hangszóróba, nyilván), akkor lesz hang a PS3-ból?
-
mexel
veterán
Valami jó monitortesztelő progit tud valaki? Amivel a pixelhibákat megkereshetem, megnézhetem a bevilágítást, stb. Vettem egy LG MP55HQ-P-t és le akarom tesztelni. Esetleg ehhez magyar leírást nem tud valaki?
Előre is köszönöm a segítségeket. -
darealkilla
aktív tag
-
darealkilla
aktív tag
válasz old_artist #1755 üzenetére
Visszavittem a bevilágítósat.
Ugyanilyet hozzak el?
Szimpatikus volt a külső táp miatti vékonyság és könnyedség (50 centis monitorkaron van ide-oda tologatva) miatt, gondolom ebből jobbat vagy rosszabbat is kifoghatok.A dell-ben is ilyen a panel van ha jól hallottam, csak gondolom az nem feszül...
én vagyok az ördög
-
old_artist
addikt
válasz darealkilla #1753 üzenetére
Üdv!
Bizony alul eléggé bevilágít, és ha a káva nyomkodására sem mérséklődik, akkor vidd vissza és cseréltesd - ezt 8 illetve már 15 nap alatt megteheted a törvény szerint.
-
Grózi
veterán
válasz darealkilla #1753 üzenetére
Hát ez így nem túl gömbölyű....
Én vissza vinném.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
darealkilla
aktív tag
én vagyok az ördög
-
HoReSz1975
őstag
erre valaki: #1738
-
g4bb3r
tag
ez annyira nem zavar (a méret) inkább a glow... 2 laptoppal is használom 1 Dell + 1 macbook pro 13..
A kalibrálást Mac-en lehet érdekes lesz megoldani... otthon főleg azt használom a másik csak néha az melós. Esetleg valakinek tapasztalat OSX vs. LG IPS monitor beállítás?
Elméletileg úgy vettem hogy 8 napon belül visszavihetem ha "nem tetszik" de azért adnék esélyt a beállításoknak. Az erős glow-n kívül tetszik.
-
Grózi
veterán
-
g4bb3r
tag
Sziasztok!
Leírom az eddigi tapasztalataimat az LG 25UM65-P 25" IPS LED Monitor -al kapcsolatban. Azért is mert szinte 0 infó van neten erről a típusról.
Pénteken vettem az edigitalban.Benyomások: Megszokott LG minőség, könnyen szerelhető jól csomagolt.
A monitor a képarány miatt kisebbnek tűnik mint 25 col. Csatlakozók: 2 hdmi 1 display port,1-1 hang ki-be. Magasság nem állítható de dönthető.Képe szép de az IPS panelekre jellemző "black glow" eléggé ott van, fekete szinte nincs is csak szürke. Ez főleg akkor zavaró ha a film pl. nem tölti ki a képernyőt (nem HD felbontású a film) és ott figyel két oldalt 2 szürke négyzet. Sötét szobában zavaró lehet. Elég rendesen bevilágít a sarkokról. Egyébként szép a képe jók a színek jól el lehet férni rajta ha valakinek munka miatt kell a nagyobb hely. Kötöttem rá egy xbox360-at is. Ha a játék tudja ezt a képarányt (Crysis 3, Bioshock Infinite pl igen) az elég király akkor.
Összeségében azt mondom nem rossz de talán kicsit túl van árazva és a "glow" elég zavaró. 0-ra levett Brightness-el is!
Tegyük hozzá nem próbáltam kalibrálni, ha esetleg valaki tud ajánlani erre egy tool-t azt megköszönöm.
-
PumpkinSeed
addikt
Van egy LG W2241S monitorom amit a falra szeretnék szerelni. Mindegy milyen fali tartót vásárolok ez egy szabvány, vagy külön külön vannak?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Grózi
veterán
-
Grózi
veterán
Ha játszani is akarsz rajta akkor ahhoz egy komoly vga is kell.Nekem 27"-es Lg Ips-es monitorom van,de az drágább ennél pár 1000-el-pedig csak 1920*1080...
Azért 25-ös méretben ezt a felbontást megnézném,hogy néz ki.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
g4bb3r
tag
Sziasztok! Monitor vásárlás előtt álok és tetszik ez: link főleg a felbontás és a képarány miatt (filmezni).
Sajnos alig van infó rola neten , review vagy ilyesmi csak a nagytestvéreiről. Bp-en sehol nincs showroom ahol meg lehetne nezni anélkül meg monitort venni elég zsákbamacskának tünik..
Van e esetleg valakinek? Vagy látott ilyet?
Köszi! -
Berzso
tag
Most keszulok belepni az eleg jelentos LG taborba. Kivalaszottam ezt a tipust:http://www.lg.com/hu/monitorok/lg-23MA73D Az IPS panel fontos lenne es a tuner is. Van-e valakinek ezzel a tipussal tapasztalata? Varnam a segito valaszokat, elore is mindenkinek koszonom aki megosztja velem.
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Még télen vettem egy LG 22MA33D tv-monitort, ami ma elkezdte azt csinálni, hogy gondol egyet és ónállősíja magát. (pl. felhúzza a hangot 100-ra)
És ilyenkor a távirányitóra, és a készéken lévő gombokra sem reagál.
Mi lehet a gond?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
HoReSz1975
őstag
Hi@all,
Vettem egy ilyen monitort LG 27EA73LM, az lenne a kérdésem, ha van valakinek ilyen monitora, hogy ezen van valami fólia szerűség amit le kell venni, mert ahogy a fény ráesik a képernyőre olyan a széle mintha lenne rajta valamiféle fólia
-
Specy
újonc
Sziasztok!
Egy kerdesem lenne, vettem egy LG 27MS53 TV/Monitort, es legtobbet monitorkent hasznalom. Laptoppal csatlakoztatom HDMI-HDMI csatlakoztatassal es nagyon jol megjeleniti a kepet. Pillamatnyilag ugy van beallitva, hogy amikor felnyitom a laptopot, akkor a laptopop kepernyojen jelenik meg a kep, amikor lecsukom atveszi az LG.v A gond az, hopgy bizonyos netes oldalakora ha ralepek, pl a yahoo, vagy az nCore olyankor lecsatlakoztatja az LG-t, olyankor felnyitom a laptopot , majd visszacsukom es megint atveszi az LG es ha nem lepek ra megint pl az nCore-re akkor tokeletesen mukodik. Valakinek van otlete, hogy miert van ez es hogyan lehet kikuszobolni? -
Grózi
veterán
válasz varydomonkos #1735 üzenetére
Nincs mit,remélem hamar megcsinálják!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
ozzy711
őstag
válasz varydomonkos #1733 üzenetére
Biztos, hogy nem! Nekem egy 24EA53VQ van és e képed mellett a "sima" feketénél nincs ilyen csíkozás, úgyhogy cserés a dolog ( esetleg javítható ? ).
-
Grózi
veterán
válasz varydomonkos #1731 üzenetére
Pedig sajna ezt muszáj lesz szerintem vissza vinni.Nekem 5 hetet ültek anno a Phillipsen..
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
válasz varydomonkos #1728 üzenetére
Nekem a korábbi nem ips-es Phillipsem csinált ilyet-gariba tápegységet cseréltek és jó lett.
-
Grózi
veterán
válasz varydomonkos #1726 üzenetére
Hát az gáz...vidd vissza gariba!
-
varydomonkos
újonc
-
Saci18
csendes tag
Találtam egy ilyen leírást az újabb típusra (LG 22MP55HQ-P):
"Reader Mode
A kék fény csökkentésével és ezáltal a szemek megnövelt védelmével a Reader Mode optimális környezet biztosít az olvasáshoz. Csak egy gombnyomással átválthat ebbe az üzemmódba és sokáig, kényelemben olvashat a monitoron.Flicker-Safe
Az új megvilágítási technológiának köszönhetően sikerült minimalizálni a villódzásból adódó szemfáradást. A csak elvétve tapasztalható, nulla közeli villódzást biztosító technológiának köszönhetően tovább nézheti a képernyőt kényelmesen.SUPER+ Resolution
A SUPER+ Resolution technológia segít a durva élek azonosításában és nagyítás esetén az elsimításukban. Ezáltal javul a képminőség nagy felbontású anyagok esetében is."Ezt a korábbi akkor nem tudja?
A HDMI nem elég jó DVI helyett ?Nagyon szépen köszönöm !
-
Grózi
veterán
válasz varydomonkos #1720 üzenetére
Ezt hívják glow effektnek.Alacsonyabb árkategóriában illetve bizonyos típusoknál jobban észrevehető.De mivel csak full fekete háttérnél bizonyos fényviszonyok mellett vehető észre,így nem kell vele foglalkozni.
-
varydomonkos
újonc
Utánaolvastam, de nem találtam semmit arról, hogy sávosnak kellene lennie.
-
Grózi
veterán
válasz varydomonkos #1716 üzenetére
Ez normális,kicsit olvass utána az ips monitoroknak.
-
Saci18
csendes tag
Kedves segítségedet kérem az alábbi két monitor kapcsán:
LG 22EA63V-P
LG 22MP55HQ-P
Mi az érdemi különbség közöttük, melyik a jobb ?Nagyon szépen köszönöm !
-
varydomonkos
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy LG 22EA53VQ-P típusú IPS paneles monitort.
A bajom az, hogy sötét, vagy fekete kijelzőnél (amikor a háttérvilágítás be van kapcsolva, csak a megjelenített kép egyöntetűen sötét) a teljes kijelzőn enyhén sötétebb illetve világosabb sávokat látni. A sávok nem mozognak, magasságuk konzisztens (sávon belül nem változik, de az egymást követő sávok magassága nem azonos. Nem pixelhibáról van szó, mert a kép tökéletesen megjelenik, csak mintha a fényerősség más lenne sávonként.
Ez csak akkor látszik, ha a szobában is sötét van és az ember kifejezetten erre figyel.
Próbáltam D-sub-bal, DVI-vel, illetve különböző felbontásokon, sőt, különböző oprendszerek alatt is, az eredmény ugyanaz. -
Kuruc2
senior tag
válasz Bubuverke #1714 üzenetére
Na azér' mondom..., olyan nincs hogy egy LG hibás.
Sejtettem hogy a samu lesz a ludas.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Bubuverke
csendes tag
Megvan a hiba
SII-nél tényleg jó, csak a teló micro USB portjából könnyen kimozdul kábel és már nem érzékeli. De ha jól tartom, akkor megy normálisan.
Probléma megoldva, és még egyszer köszöntem segítő szándékod!üdv: bubu
-
Bubuverke
csendes tag
Most nézem itt, hogy SII-nál új csati van, ami lehet nem kompatibilis vele, tehát igazad volt. Viszont SII-nél még működnie kéne.???
-
Bubuverke
csendes tag
Próbáltam Samsung Galaxy SII és SIII-mal is, az SII-ről úgy tudom hogy a legelső MHL-es mobil, az SIII pedig újabb is, tehát tudnia kéne. Valahol találtam videót is róla, mindkettőnek működnie kell ezzel a monitorral. Esetleg lehet kábelhiba, de ezért garanciába visszavitetni az egészet... Ha nincs más.
Köszönöm, hogy szántál rá időt![ Szerkesztve ]
-
Kuruc2
senior tag
válasz Bubuverke #1710 üzenetére
Nekem se működik az SE WT19i-vel, kipróbáltam miattad, de azt hiszem nem is MHL képes ez a teló.
Úgy tudom az MHL szabványnak is vannak verziói, mint a RAM-oknak, vagy SATA-knak, biztos kompatibilis a két cuccod?http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Kuruc2
senior tag
-
Bubuverke
csendes tag
Hali Kuruc2!
Már korábban írtam (úgy 2-3 hónapja), hogy az IPS277-L(BN) monitor MHL-es csatlakozásával problémám volt. Lényeg, hogy MHL képes telóval összekötöttem, és csak tölteni tudta azt, képet nem adott. És monitorhoz adott kábellel dugtam össze. Kérdésem lenne, hogy valami más kiegészítő is kellene e hozzá, vagy marad a garancia?
Előre is köszönöm válaszod!üdv: bubu
[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
válasz old_artist #1705 üzenetére
Ez csak sima energiatakarekos kepbeallitas es kesz?
Ennyit szurt le a nagy angol nyelvtudasom xDNe szemetelj ! = Steam
-
Kuruc2
senior tag
válasz old_artist #1705 üzenetére
Jó csúnya lett a kávája a 277l-hez képest. Nem cserélném le.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
mad1
veterán
LG tv ken mit jelent az ECO beallitas?
Ne szemetelj ! = Steam
-
Joshi
titán
Üdv. Az LG IPS277L PWM-es vezérlésű vagy nem?
-
skrisz84
csendes tag
válasz old_artist #1701 üzenetére
Köszönöm válaszod! Hdmi csatlakoztattam , a vga új, de próbáltam a integrált vga-n is és ott is csinálja, de nem mindig és csak bizonyos oldalaknál illetve bizonyos játékoknál.(nem mindig, és néha nem is látszik)
Még egy észrevétel: Amikor kikapcsolom a gépet és a monitort is akkor ha monitor mögé hajolok hallok egy halk "zümmögést " szerű hangot a táp felől(stand by módba), normális ez? -
old_artist
addikt
válasz skrisz84 #1700 üzenetére
Üdv!
A bevilágítás, vagyis sokszor ez a jelenség az ismert IPS glow, több IPS paneles monmitoron is tettenérhető.
"... keskeny csíkban bevibrál a kép" - gondolom, hogy nem analógon csatlakoztattad (D-sub) ... ez több mindentől lehet/függ, pl.: VGA kártya vagy driver-e, kábel, de nem kizárt, hogy a monitor hibája vagy a játéké.
Azt tanácsolom, hogy először próbálj meg egy kábel cserét (minőségire), majd esetleg egy másik szgép vagy VGA kártyával is letesztelni a monitort![ Szerkesztve ]