Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
Ez a felvétel engem is érdekelne. Most egy 2007-es 42"-os LG plazmám van, amiben van beépített merevlemez, és pip-es is.
Gondolkozom, hogy lecserélem egy 50 vagy 55"- os lcd-re, de eléggé ledöbbentem, hogy a felvétel 2016-ban nem megy flottul. Én simán átkapcsolhatom másik csatornára miközben megy a felvétel. Thime shift 1-órát rögzít, kapcsolgatástól függetlenül. Közben ha akarom nézhetem a két csatornát egyszerre.
Igaz a mostani tv-t 300 felett vettem 2007-ben, most 200 körül szánok rá.
Nekem az LG 50LF652V vagy ugyanebből az 55-ös jó lenne. Esetleg még a 49UF632V mert a 3D nagyon nem izgat. A fenti funkciókat egyik sem tudja? Mert ha nem, akkor jegelem a tv vásárlást egy időre.
-
joiner007
aktív tag
Köszönöm a kimerítő választ. Igazából arra szoktuk használni a felvételt, hogy a gyereknek az aktuális kedvenc mesét felvesszük akkor nem kell keresgetni, bármikor megnézheti. Mi meg közben tudunk nézni mást.
Azt hittem ez ma már alap. Most akkor vagy nézi a mesét YouTube ról, vagy mi is azt nézzük.
A thimeshift hogy működik? Ha elkapcsolom újraindul?
-
joiner007
aktív tag
Én azért vettem anno beépített vinyós tvt, mert akkor látatlanban azt gondoltam, hogy ki tudom majd használni. Így is lett.
Mikor már majdnem vettem led tvt pár napja, akkor vettem észre, hogy ez nem egészen úgy van ahogy megszoktam. A felvétel nálam napi szinten megy. A thimeshiftet nagyon bírom, pl. megy egy műsor a tvben odakapcsolom, közben vacsorázok, fürdök stb. a reklámokat meg elpörgetem és ugyanakkor lesz vége mint rendes esetben. Ha már ez működne az is jó lenne.
Az adás kábelen jön, külső eszköz kevésbé játszik, mondjuk a Pumma által linkelt nem tűnik rossznak, csak akkor még egy eszközt kellene vennem....
Szóval kábelen jön az adás analóg, és digitális formában is, igy sem tudok felvenni úgy, hogy közben mást nézek?Csak vinyóra tudok felvenni? Mondjuk egy 64 gigás sd kártyára vagy pendivera nem? Mi a minimális, vagy jól használható vincseszter méret? Mert akkor még azt is kellene vennem külön, ha nem akarom ki-be dugdosni.
Teljesen elbizonytalanodtam a tv vásárlással kapcsolatban....úgy néz ki egy 2007 es csúcs tv jobban lefedi az igényeimet, mint ezek a hiperszuper okostvk. Esetleg még azt csinálhatom próbából, hogy rendelek egyet netről, és ha nem jön be 14 napon belűl visszaküldöm....
-
joiner007
aktív tag
Én is gondolkozok plazmáról váltani, csak attól félek hogy az új lcd-n rosszabb lesz a kép mint egy 9 éves plazmán.
A plazma 42 es, most meg 55 ben gondolkozom.
Te hogy látod, melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest