Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz shouryuken #75062 üzenetére
Gari ügyben olvass vissza, nem egészen így van. A többiben segítenek biztos
-
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75150 üzenetére
Én ezt megcáfolom, egy JÓ uhd-nél igen is látszik a különbség 3 méterről egy sima fhdhoz képest. Pláne egy sima 6os szériához képest. ég és föld. tapasztalat
-
Kriccs
tag
válasz shouryuken #75150 üzenetére
Köszönöm!
-
huncutka1029
addikt
válasz shouryuken #75155 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz.
A táblázatoknak sem kell mindent elhinni.
Fogj egy fényképet, és nyomtasd ki A4 es méretben 600 x 800 felbontásban, és ugyanezt 1920 x 1080 ban.
tedd egymás mellé, és nézd meg őket.
nem kell szuperhősnek lenni, hogy észre vedd a különbséget bármilyen távolságról.
És itt még csak 2,5 xes felbontás könbségről beszélünk. Ha teljesen korrekt akar lenni a próbád akkor 480 x 270 felbontásban nyomtasd ki. a kontroll képetÉs kihagyod az LG UHD igazi nagy előnyét, a valódi FHD 3D megjelenítést!
És egy Edge ledes Uhd, teljesen más megjelenést ad, mint egy directledes FHD.
Csak nézd meg a feketéjét egymás mellé téve.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz shouryuken #75158 üzenetére
bla...bla...blaaa.....bla
nekem van UHD, Fhd , és még egy Hd ready is akad otthon.
nem ismerősökről, meg szomszéd haverjának a sógorától hallok róla, hanem SZEMÉLYES TAPASZTALATBÓL írok.
Én sem voltam UHD párti, míg ki nem próbáltam otthon, normális beállításokkal...... És jó minőségű kábeles tv adással, meg filmekkel. Nyilván nem kell letölteni r á a kamerás sz@rokat...a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz shouryuken #75161 üzenetére
ok, elhiszem, nem is akartalak leoffolni, csak ne beszélj le valakit az UHD-ről, vagy a magasabb kategóriáról, ha nincs elsőkezes infód róla.
béke!a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75155 üzenetére
nem a táblázatnak kell hinni hanem a személyes tapasztalatnak.
Huncutka leírta utánad a lényeget. "egy Edge ledes Uhd, teljesen más megjelenést ad, mint egy directledes FHD. Csak nézd meg a feketéjét egymás mellé téve." Fociról ne is beszéljünk. Ott minden kiderül.
Ennyi a történet, semmi több. -
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75164 üzenetére
Ha lenne uhd tv-d tudnád hogy van értelme. tegyél egymás mellé egy sima 652v-t és egy uf850v-t ugyanolyan méretűt, számodra megfelelő képbeállítással. Azonos tartalmat nézve, nézd meg a fekete színeket, ég és föld, nézz focit ég és föld az uhd javára, 4méterről is. Akkor miről beszélünk?
-
szabeska
addikt
válasz shouryuken #75164 üzenetére
amennyi 4k tartalom van, annyiszor akar a fotelt is kozelebb lehet huzni latvanyos filmnel vagy jateknal en pl kozelebb ulok, "sima" filmnel hatrahuzodom, elfekszem, mert olyankor mindegy (fhd tv). a legjobb egy nagy babzsakon ulve gamelni 1 meterrol nem hiszem viszont hogy a felbontas miatt lenne jobb a szin, inkabb a technologia vagy a dragabb, jobb panel miatt.
[ Szerkesztve ]
F1
-
huncutka1029
addikt
válasz shouryuken #75173 üzenetére
nem akarom meggyőzni sem magamat, sem másokat, csak leírom a tapasztalataimat.
Szerintem pont te akarsz mindenkitől megerősítést, hogy te csináltál "bestbuy"-t a tévéddel.
ami egyébként nem rossz, sőt ajánlott modell a kategóriájában, de fényévekre van az UHD től.
A rettenetes butagásokról meg nem foglalnék állást.
Én is tudnék szakszavakkal dobálózni, hogy úgy tűnjön mennyire vérprofi vagyok, az összeguglizott "áltapasztalatokkal" ehelyett érthetően egyszerűen fogalmazok, hogy az átlag fórumozó is értse.
Megint mások véleményét és leírásait szajkózzátok saját tudásként..... De ne is menjünk tovább bele a személyeskedésbe, mert már nagyon elvisz az eredeti hozzászólástól.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75178 üzenetére
és mi most az lgnél az "ütős fulld" ? mert a 632-652 nem az. De komolyan kérdezem, tényleg. ami kb egy 8as uhd szériával már felveszi a versenyt
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz shouryuken #75235 üzenetére
Nem tudunk már ütős FHD-t venni, mert azokat beszüntették tavaly. 2014-ben volt utoljára felső kategóriás FHD széria. Ezért már van értelme UHD-t venni, ha jobb minőséget akarunk, és még 4k tartalom híján is megéri. De még a 3D-t is kinyírják lassan. Már csak a 8-as UHD-ben van, és az OLED-ekben.
-
Rossi
addikt
válasz shouryuken #75237 üzenetére
Azért 300k körül már nem a gagyi UHD-k vannak szerintem, és ez alatt a 350-380k-ról leakciózott LED Super UHD TV-ket értem.
Bár 49-50" alatt szerintem sem érdemes gondolkodni UHD-ben.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
törölt tag
válasz shouryuken #75237 üzenetére
Most például lehet, hogy ezt venném: LG 55UH664V, és azért, mert az 55"-tól magasabb a PMI(Picture Mastering Index) értéke, és ha nagyon nem tetszene, akkor mehetne vissza, de nem hiszem, hogy gondom lenne vele.
Viszont nem fogok venni, mert kb. 3 hónapja megvan az 55UF850V, és ez nagyon jó tv. Ugyanannyiba került mint most az 55UH664V, meg járt még hozzá a tv 10%-ának megfelelő értékű ajándékkártya, amit 5 évig levásárolhatunk.
Addig én is így voltam vele, mint te, hogy még felesleges az UHD, de mivel kockázat nélküli vétel volt, mert az MM 60 napos visszavételi garanciával adta, és simán visszaküldtem volna 2 hónaposan, ha nem válik be..
Azt a Pana ds 630-at az aktív 3D-je miatt nem venném meg, meg a többi hiányosságai (PVR, Timeshift, DTS, és még 3D szemüveg se járna hozzá) miatt.El Gringo Az UF-es széria mind IPS.
[ Szerkesztve ]
-
shouryuken
senior tag
válasz shouryuken #75253 üzenetére
55-ös akart lenni a sony is.
Amúgy csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nincs hibátlan tv, pénz és igények határozzák meg, hogy kinek mi a jobb. -
törölt tag
válasz shouryuken #75253 üzenetére
Hát akkor vegyél Sonyt, de az meg sajnos több másban vérezne el, de a kontrasztja az marha jó lenne ugye, csakis ez az egy a lényeg egyeseknek . 2,7 m-erre nagyon jó az 55" UHD, nem kell bevenni mindent, amit írnak az ajánlások. Mit csinálsz majd, ha csak 8k és 16k-s tévék lesznek, belebújsz majd, vagy a hátlapja mögül nézed, mert az ajánlások azt mondják? Ha venni kellene, most megint IPS-est vennék. Ha valakinek csak a fekete a fontos, akkor csak OLED-et vegyen, vagy semmit, és akkor az eszi meg vacsorára azt a félkész droidos 805c-t.
-
törölt tag
válasz shouryuken #75264 üzenetére
Neked felesleges, mert nem ismered. Van otthoni tapasztalatod UHD-vel, hogy milyen rajta filmezni vagy milyen tévéd van most? A médiás villámteszteket inkább hagyjuk, azok összezavarhatják az embereket.
-
huncutka1029
addikt
válasz shouryuken #75284 üzenetére
én is beengedem a rokonaimat, de kezét lábát letörném, amelyik az én cuccaimat állítgatja, "tesztelgeti" Verje a saját f@val mindenki a csalánt csak azt mondom......
Az meg, hogy most megmutatom neked a 6 féle alap beállítást meg, mit lehet állítani hová., az nem mérvadó teszt. és az én "lelkivilágomnak" megfelelő képet fogja feléd sugározni.
Egyébként az LG nél mindkét általad életképesnek titulált irányvonal bemutatásra került a CES 2016-on.
Már az idei modellek között is lesz, igaz horror áron 4K HDR képes készülék...Oledben meg egyeduralkodó az LG, ez az oka, hogy még mindig horror áron vannak. nincs konkurencia, ami letörné.
Ezért nem is foglalkoznak már a FHD fejlesztéssel. Mert van igény a jobbra.
emiatt nem találsz már ahogy korábban írtad "ütős FHD" modellt. És ebben nem kevés tudatosság van.
Marketing.........a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Soká
senior tag
válasz shouryuken #75284 üzenetére
"Szerinted amúgy hol a vége ennek a K őrülenek?"
Azt kell mondjam, a K "örület" egyelőre teljesen jogos. A magam fotós szemével nézve kb. 8K az, ami még jól belefér a pakliba, efelett elsősorban a rögzítés oldaláról mutatkoznak nehézségek, mert olyan optikát gyártani, ami képes is 15-20Mp felett érdemi plusz információt adni, olyanból kevés akad. Az már tényleg az optika csúcsa és miután az eszközök miniatürizálása az irány és nem a péklapát méretű objektíveké, így 8K felé menni valószínűleg felesleges. Ennél nagyobb kihívás lenne a harmadik dimenzió megjelenítése.
-
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75291 üzenetére
"Engem az húz fel, ha valaki nettó baromságokat ír, hogy ő látja a különbséget 55-colon 3 méterről."
pedig hidd el hogy van, és arról nem mi tehetünk ha te nem látod mert vak vagy, vagy nem akarod észrevenni.
-
MrBazsi
senior tag
válasz shouryuken #75343 üzenetére
persze én tudom h az volt, de látom ezt te nehezen tudod megemészteni, nem értem mit zavar ez téged, te bajod.
-
huncutka1029
addikt
válasz shouryuken #75409 üzenetére
Ő legalább beismerte, hogy addig volt szkeptikus, amíg Valós tapasztalatokat nem szerzett....
És én is ilyen voltam, amíg nem vettem UHD-t! én sem ajánkottam, sőt, amikor egy üzletben láttam, egy szarul beállított, demo anyagot, még el is képedtem, hogy hogy lehet ilyet árulni, ennyiért...
Csak te vagy az aki nem hajlandó lekattani a témáról! Vegyél amit szeretnél, de ne vond kétségbe annak a tapasztalait, aki már napi szinten otthoni körülmények között is hónapok óta nyúzza a tv-t.
Te is rá fogsz jönni előbb utóbb, hogy a sok marketinges bullshit, amit most olvasol, és saját tapasztalat híján szentírásként hirdetsz, köszönő viszonyban sincsen a valósággal.Sonyról meg kérdezd csak meg Knorbi kollégát! LG ről váltott......
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz shouryuken #75418 üzenetére
ha neked az 55" hangya méret, akkor sürgősen keress fel egy pszichológust a megalomániád, és egy szemészt a látászavaraid miatt kis barátom!
A szakmaiságól meg meg a színvonalról nem nyitunk veled vitát.
Mióta is ismered az LG- led lcd tévéit? Vagy mióta használsz ilyet?időről időre előkerülnek itt hozzád hasonló megmondó emberek, és net huszárok, azután egyszer csak elhallgatnak, mert vagy belátják, hogy nem volt igazuk, vagy belátják, és elmennek.....
Tehát, miután megveszed a kedvenc tévédet, és saját otthoni ( Nem szomszéd sógorának, a barátjának a haverjánál láttam 2 reklámot dumával jössz) szívesen olvassuk a tapasztalataidat, és ajánlásaidat.
Addig meg téríts mást ne minket.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
direwolf
őstag
válasz shouryuken #75436 üzenetére
Vagy van akinek sasszem jutott osztáskor. Nem tudhatjuk...
"I've seen things you people wouldn't believe"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.