Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz Luissimo #88211 üzenetére
Annó én a 6517 et vettem 49" es. Gondolkoztam a 701 en is, de a távirányító meg a H/K hang engem nem győzött meg a plusz pénzért. (akkor még 30k különbség volt egyforma méretben) Persze utána egy akció keretében volt, hogy csak 10k volt akkor egyértelmű lett volna.
[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
törölt tag
válasz Luissimo #93137 üzenetére
Igen, HDD-t is meg TV-t- is néztünk, eddig ok.
Lehet, hogy belemagyarázom, de a probléma megjelenéséig kifejezetten elégedett voltam a hangminőséggel. Most ez nem igaz. (Vájt fülű vagyok zenei tekintetben, egyébként töksüket, ha hangminőséget kell vizsgálni.) Magyarul, mintha silányabb lenne a hang, de simán elképzelhető, hogy beképzelem a dolgot. Az asszony füle jó, nem panaszkodik.
-
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #93709 üzenetére
bocs megvan,
magyarra volt állítva a hangfelismerés nyelve.
Angollal megy. (kicsit kisstilüség, dehát ez van, ezt kell szeretni)
A Fishing on Orfü ből a Fishing on jön csak be, a Kispál és a Borzra és a Pál utcai fiukra semtudok keresni a jutyubon (azér elég gáz)megoldás? Jeszty ?
[ Szerkesztve ]
-
bebeago
tag
válasz Luissimo #93710 üzenetére
Így nem megy?
Nekem magyarra van állítva és működik (A Kispál is)
Hangkeresés-Kispál és a borz-lépjen fel az internetre-videók-első helyen a koncert.
De a Google-ben is működik a hangalapú keresés.[ Szerkesztve ]
-
-
Watt25
veterán
-
SkyLine3000
addikt
válasz Luissimo #94480 üzenetére
Igen, körömszalonba. És nyilván nem azért, hogy azt bámulják, mert úgysem (mert megy a duma, meg azt nézik, hogy dolgozik a körmös), hanem youtube-ról menne folyamatosan a zene a háttérben, illetve a feleségem ha bent van, különböző oktatóvideókat nézne rajta, miközben gyakorol. Ezért kell a wifi+smart kombó, plusz viszonylag kis méret.
Használt nem jöhet szóba, csak új.
Mivel amolyan háttérzajnak kell, nem lényeg a fullhd sem. Amúgy meg a leányzók 90%-a úgy megy a feleségemhez, h nagyjából döntse el ő, h milyen legyen a körmük. És ez a tv árban is pont jó ahhoz, amire szánjuk.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz Luissimo #94506 üzenetére
Nem tudnám hova rakni, meg jó az úgy, ahogy van. Kis böngészésre, fórumozásra jó az. Ha meg játszani akarok (szökőévente 1x) hdmi-n rádugom a 108 centisre, oszt uccu neki!
Ma egyébként megrendeltem. 49990ft. Annyit bármikor megér. Tegnap még 53 volt. Euronicsban meg 56e. -
SkyLine3000
addikt
válasz Luissimo #94509 üzenetére
Megjött a tv. Be is üzemeltem a helyén. Tényleg jó kis cucc és gyorsabb, mint a nagy. Ekkora méretben semmivel sem rosszabb a hd, mint a 108-ason a fhd. Tök jó képe van. Wifi is simán megy (youtube) falakkal odébbról. Szakasztott olyan külsőre, mint a 108-as, csak kisebb.
50-et meg bőven megért. -
dobolan
senior tag
válasz Luissimo #94568 üzenetére
Melyik részét írjam részletesebben? Felirat kiszedésére mkvból mkvtoolnix pl. de mas is jo. A Sonyt nem tudom de lg webosnél felirat bekapcsolásakor választható h internal ( ha létezik) vagy external (szinten csak ha talal megfeleloen elnevezettet)
Amúgy ha nem ragaszkodtok a sajat playerhez, akkor pl plex jobban kezel feliratokat, csakhat az siman usb-be dugott pendrive-val nem eletkepes. Mediaszerverkent viszont jo szerintem.[ Szerkesztve ]
-
rejtettlampa
tag
válasz Luissimo #94682 üzenetére
Elvileg rövid időn belül kötik be a kábel tévét. A digi megvette az invitelt, így mostmár nálunk is lesz a diginek kábeles tv adása. Azt mondták, hogy majd beltéri sem fog kelleni, direktbe megy majd a tv-be az antenna kábel. Addig gondoltam valamit állítgatni a tv-n, mert most elég gyenge a képminőség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Crypto Trade
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?