Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
junior19 #105515 üzenetére
Egy szóval nem írtam, hogy nem jelentettem újra hibára. Az szervizes mondta, hogy megnézi, van-e a bemutató teremben hasonló készülék és azon ellenőrzi. De én úgy gondoltam, hogy :
1. Azzal is segítek nekik, hogy esetleg egy-két segítőkész topictárs által hamarabb kiderülhet, hogy globális, vagy egyedi problémáról van-e szó
2. Ha globális probléma, akkor nem szeretném, hogy egy alaplap csere miatt megbontásra kerüljön a készülék, ami után esetleg a bevilágítás miatt jelenthetek újabb hibát, illetve az eredeti gond sem lenne megoldva.
3. Ha engem kérne meg egy topictárs, egészen biztosan megnézném, hogy globális hiba esetén én is tudjam jelenteni, hogy lássák, hogy többeket érint, így talán hamarabb elkészül a javítás, vagy megnyugodjak, hogy az enyém nem hibás.De nem vagyunk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest