Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
GordonSamway #104147 üzenetére
még jo,hogy ez lg topic..😀😀😀
-
DJosef
őstag
válasz
GordonSamway #104140 üzenetére
A PLAYSTATION 5 mellé én három lehetőséget javasolnék.
NANO91
SAMAUNG Q80
SONY XH90 (frissítéssel hamarosan elérhető lesz rajta a VRR és ALLM)Feketében és Local Dimming-ban XBOX SERIES X/PLAYSTATION 5 mellé Sony XH90 a legerősebb LED TV a piacon.
A Samsung és a Sony között 40.000 Ft a különbség de az XH90 kimaxolja gyakorlatilag a LEDES kategóriát.
A Nano9 az egy ésszerű "gazdaságos" választás minimális kompromisszummal. (Sötét szobában fekete megjelenítés)
A Samu egy arany középút árban a kettő között van de pl nincs benne Dolby Vision és Dolby Atmos.
Én azt mondom ha szinte kizárólag játékra használod akkor Nano9.
Ha filmet és sorozatokat is nézel nagyjából fele fele arányban döntően sötétben akkor Q80.
Ha nem számít a pénz akkor pedig XH90 vagy egy LG CX OLED.
55"-os árakat írtam.
-
Kátai
senior tag
-
Catman
aktív tag
válasz
GordonSamway #104140 üzenetére
Gondolom megszokás kérdése is, de tényleg nem feltűnő. De ha érzékeny vagy rá, akkor keress inkább VA panelest vagy OLEDet.
-
Catman
aktív tag
válasz
GordonSamway #104137 üzenetére
Szemből nézve gyakorlatilag egyáltalán nem látszik a bevilágítás. Max korom sötétben vehető észre, ha nagyon keresed.
-
DJosef
őstag
válasz
GordonSamway #104132 üzenetére
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
GordonSamway #104132 üzenetére
[link]
Ő volna az.... -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Pénteken megjött a tavaly novemberi Ps5 rendelés. Most egy Philips 70PUS8505 MVA paneles TV-vel használom. A SeriesX-el kiváló volt minden, de most nagyon nem tetszik a történet.
A lényeg, hogy le szeretném cserélni még benne vagyok a 30 napos visszavásárlási időkben.
Egy LG65NANO91-et néztem ki HDMI 2.1-el . Az lenne a kérdésem, hogy van vkinek ilyen tv-je? Nekem annó még az első generációs EDGE ledes NANO-m volt, de az este sötét részeknél olyan felhős volt, hogy élvezhetetlen volt.
Az MVA panel korom fekete csak azt nem tudom, hogy az új IPS DirectLed-es FullArray panel milyen.
Előre is köszönöm -
TeeJay
félisten
válasz
castiels #104126 üzenetére
én UN-t vennék nekem a Nano nem kell
65UN80003LA van nekem és tökéletes
50/60Hz valódi RGB IPS panel, Direct LED és semmi local dimming meg egyéb "képjavító" hülyeség. Gyönyörűen viszi HDMI-n PC-ről tolva az UHD HDR filmeket
5év 100/120Hz LG IPS után fel sem tűnik hogy ennek fele annyi a képfrissítése panel szinten
Truemotion és ilyeneket nem használok
NANO-ból ha jól tudom a 793NE javasolt mert direct LED-es kb. az UN sorozat + NANO bevonat szinten van -
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan applikációt amivel át lehet varázsolni a Google Fotón található képeimet a TV-re? Vagy csak úgy lehet, ha visszarakom a Chromecast-et? Arra már találtam megoldást, hogy a Facebook videókat lejátszam, gondoltam, hátha van valami okoskodás erre is.
-
vendingo
veterán
Üdv
Nano793 vagy un7400 legyen a befutó? (43")
Világos szoba, többnyire nappal használnám játékra (series s), esténként meg netflixezni szoktam. Semmi másra nem lenne használva, max havonta 1-2 alkalommal pendrive-ról filmezés. -
Kátai
senior tag
Tegnap frissített a tv a 05.30.10 verzióra. Azóta bekapcsoláskor felugrik alul az alkalmazások menüje. Másnál is így van?
-
Diocles
aktív tag
válasz
creed33 #104115 üzenetére
Én Netflixnél látom ezt.
Amúgy teljesen elégedett vagyok vele.
A DLNA-ja elég válogatós, úgyhogy valami jó régi formátumra kell áttranscode-olni mindent Serviio-ban, hogy legyen hang (az LG transcoding profilt kiválasztva sem működik, gondolom valami régi elektronika van benne).
-
Diocles
aktív tag
válasz
castiels #104110 üzenetére
Nekem nem sikerult megoldani, mint mondtam, egyuttelek vele, sose vartam, hogy szep lesz a kep
Cinema modot hasznalok amugy, az viszonylag kevesse nyul bele a kepbe, de ott is megvan ez a savosodas. Asszem a felbontas felskalazasa nincs meg kikapcsolva.
De tenyleg az van, hogy indulj ki Cinema-bol, menj be a user kepbeallitasokba es a vilagon mindent kapcsolj ki, amit tudsz. Ha meg akkor is csinalja, akkor ez van.
-
-
castiels
addikt
A tavalyi sorozatok közül ha most kellene választani akkor inkább a 7400 as 55 sorozat jöhet szóba mint sem a nanocell?
-
válasz
snooze #104108 üzenetére
Érdekes,ilyet még nem láttam/hallottam.
Lehet valami homokszem került a gépezetbe a lista szerkesztése és mentése közben.
Nem próbáltad újraszerkeszteni a teljes listát,egy teljesen új szerkesztett fájt generálni és azzal megpróbálni?
Ha nem,akkor én a helyedben ezzel megpróbálkoznék hátha megoldja.
Ha azzal se jó akkor perpill nincs ötletem. -
snooze
veterán
sziasztok.
lementettem a csatornalistát,majd chansorttal szerkesztettem,és azt visszaraktam a tv-re,és ha csatornát váltok mondjuk elöre,akkor az elötte lévö jön be,találkozott már valaki ilyennel?ha viszont az eredetit töltöm vissza,akkor meg jó! -
zserrbo
aktív tag
Az 43UJ701V tv-nk kb. 3 havonta elfelejti a videó- és a hangbeállításait. Azaz automatikus energiatakarékos módra vált vissza, eredeti kép "preset"-re és így tovább minden bemeneten. Legutóbb már csináltam egy gyári visszaállítást is, de úgy tűnik nem segített. Van bármi tippetek? Már azon gondolkozom bejelentem az LG-nél garira, mert az agyamra megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest