Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
-
törölt tag
Nekem LD750-en nagyon nem jött be az mkv-lejátszás, 10-ből jó, ha 3 ment, s nem a DTS miatt. A haladó beállításoknál "Valósághű mozi"-nak hívják a 24p-s lejátszást, egyébként mint TV-adásnál. mint fájl-lejátszásnál az OK gomb megnyomásával nézheted meg a bemeneti jelet.
-
törölt tag
42 és 47 között picivel több, mint 10 cm a különbség (13). Ha full HD-t nézel, 3 méter már sok. Én (S tudtommal mások is) legfeljebb 2 méterről tudom megkülönböztetni az alacsonyabb felbontástól. Először én is 40-42"-ban gondolkodtam, de nem bántam meg a 47-et, sőt... Itt bizony lényeg a méret!
Egyébként nekem sem kellene az edge led, de van, aki esküszik rá... -
törölt tag
Szerintem inkább az 530-ast érdemes nézegetni, 100 Hz-es, jobb válaszidő, LED-es megfelelője az LV4500, ha az jobban tetszene. Vásárláskor mindenféleképpen vigyél tesztanyagot pixelhibák, bevilágítás ellenőrzésére. Ha hosszabb távra tervezel, és anyagilag is megengedheted, inkább a 47"-ost ajánlanám.
-
törölt tag
Nem hiszem, hogy új fw kellene hozzá, gondolom elég a szervízmenüben bekapcsolni, én arra várok, hogy megerősítsen valaki, aki LD750-en már használja. LD650-en állítólag megy, a 750 elméletileg magasabb tudású, kérdés az, hogy a "vas" oldalon is alkalmas-e a DVR-re. Tudomásom szerint a dél-amerikai és a távol-keleti modellek alapból tudják.
Egyébként leszokhatna már az LG a garasoskodásról, valamikor voltak merevlemezes TV-i, manapság rengeteg box tud time shift-elni, felvenni, ők még a DTS-re is sajnálták a pénzt. Az meg már nehogy szerzői jogokat sértsen, ha éppen nem tudom élőben nézni az F1-et. -
törölt tag
Megkérdezném még egyszer, mert bár visszaolvastam, erről a típusról konkrétan nem esett szó, szóval: 47LD750-esen lehet DVR-t aktiválni? A processzora elméletileg tudná,,,
-
törölt tag
Hali!
Segítséget kérnék: 47LD750-esen lehet DVR-t aktiválni? A processzora elméletileg tudná,,,
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest